Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT grav la Alba Iulia. Tânăr rănit după ce a intrat cu mașina într-un copac, lângă Alba Mall. Nu avea permis

Publicat

Un accident rutier grav s-a produs în noaptea de joi spre vineri, în municipiul Alba Iulia. O persoană a fost rănită după ce un autoturism s-a izbit de un pom, în față la Alba Mall.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, ”în jurul orei 3.30, polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier care a avut loc pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu. Un tânăr de 20 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcția Ampoi – Centru, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un arbore de pe marginea carosabilului. În urma accidentului, tânărul a suferit leziuni la membrele inferioare și superioare și a fost transportat la spital. Dată fiind starea sa de sănătate a tânărului, nu a fost posibilă testarea cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate mostre de sânge, pentru a se stabili dacă a fost sau nu sub influența alcoolului. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul avea permisul de conducere suspendat. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal, pentru conducere fără permis și vătămare corporală din culpă”.

Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit în noaptea de joi spre vineri, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru acordare prim ajutor și descărcare la un accident rutier produs în față la Alba Mall.

În accident a fost implicat un autovehicul marca BMW.

Pesoana încarcerată a fost extrasă din mașină, în stare semi-conștientă și preluată de către echipajul SMURD TIM.

Aceasta a fost transportată la UPU Alba, deoarece a prezentat leziuni atât la membrele superioare cât și inferioare.

foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ovidiu

    vineri, 17.04.2020 at 13:46

    Trebuie facut ceva, cel putin la nivelul judetului nostru; in ultima vreme apar tot mai multi bauti la volan, tineri fara carnet; in timp ce noi restul stam acasa, evitand sa ciculam cu masinile, inconstientii astia isi fac de cap.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate