Connect with us
Publicitate

AIUD

VIDEO: ACCIDENT MORTAL la Ciumbrud. Un adolescent a murit după ce o maşină s-a răsturnat peste o ţeavă de gaz

Publicat

YouTube video

Un adolescent a murit şi alte două persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.00, în localitatea Ciumbrud, lângă Aiud. O maşină a ajuns în afara şoselei şi s-a răsturnat peste o ţeavă de gaz.

Citeşte şi Tânărul care şi-a pierdut viaţa în accidentul de la Ciumbrud era elev la Colegiul Militar din Alba Iulia

În maşină erau trei persoane, însă deocamdată nu a fost stabilit cu exactitate cine conducea autoturismul. Una dintre ele, un adolescent în vârstă de 16 ani, şi-a pierdut viaţa în acest accident.

Alţi doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, fiind răniţi.

La faţa locului a intervenit un echipaj ISU – Detaşamentul Aiud, cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD, în colaborare cu alt echipaj, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Alba.

Pentru remedierea defecţiunii la reţea, au intervenit reprezentanţi ai companiei de distribuţie de gaz.

Toţi cei trei ocupanţi ai maşinii erau din zona Aiud. Maşina implicată în accident este o Dacia Logan şi, în momentul accidentului, circula dinspre Aiud spre Ciumbrud.

 

UPDATE: În urma accidentului, a fost avariată magistrala de gaz, localităţile Ciumbrud, Sâncrai, Rădeşti şi Leorinţ nefiind alimentate, în prezent. Defecţiunea urmează să fie remediată până la ora 13.00.

UPDATE1: Persoana care a decedat este R.C.E. (16 ani), din Sâncrai. Era elev al Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.

UPDATE2: Unul dintre pasagerii din maşină este tatăl adolescentului care şi-a pierdut viaţa, potrivit unor surse. Poliţia desfăşoară cercetări pentru a stabili condiţiile în care s-a produs evenimentul rutier.

UPDATE3: Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut în jurul orei 00.40 pe DJ10E, în afara localităţii Ciumbrud. „Conducătorul unui autoturism Dacia Logan nu ar fi adaptat viteza de deplasare pe un sector de drum umed, în curbă la stânga, a părăsit partea carosabilă şi a lovit o ţeavă de gaz. În urma accidentului, a decedat un minor în vârstă de 16 ani, pasager pe locul dreapta faţă”, transmite Poliţia Alba.

YouTube video

UPDATE4: Potrivit IPJ Alba, în urma cercetărilor, s-a stabilit că autoturismul a fost condus de către M.A.C. (19 ani), din Sâncrai (Aiud). Nu se afla sub influenţa alcoolului, în momentul accidentului. Va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Prin urmare, la momentul accidentului, în maşină se aflau adolescentul de 16 ani care şi-a pierdut viaţa, pasager, şoferul de 19 ani şi un bărbat în vârstă de 39 de ani, ultimii doi fiind răniţi în urma evenimentului rutier.

UPDATE 5: Potrivit IPJ Alba, la data de 10 februarie, în jurul orei 00.41, M.A., de 19 de ani, din Aiud, judeţul Alba, în timp ce a condus autoturismul, pe direcția de mers Aiud – Ciumbrud, pe DJ 107 E, la km 4+940, în afara localității Ciumbrud, judeţul Alba, nu a adaptat viteza de deplasare pe un sector de drum în curbă la stânga şi carosabil umed, a părăsit partea carosabilă si a intrat în coliziune cu o țeava de gaz.

În urma accidentului, un pasager pe locul din dreapta fata, de 16 de ani, din Aiud, a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior fiind condus la Spitalul Municipal Aiud, unde i-a fost recoltata o mostra de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de M.A., cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Tara lui Papura Voda

    sâmbătă, 10.02.2018 at 13:43

    Unde sunt contestatarii „rablelor nemtesti” ???
    Te rastorni cu o tabla romaneasca si o mierlesti…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax