Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT MORTAL la Sebeş: O femeie care circula pe bicicletă a DECEDAT după ce a fost acroşată de un TIR, pe strada Dorobanţi

Publicat

accident bicicleta

accident bicicletaUn accident rutier grav s-a petrecut marţi după-amiaza la Sebeş, pe strada Dorobanţi. O femeie de 57 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost acroşată de un TIR.

Femeia circula pe bicicletă, pe strada Dorobanţi, la intersecţie cu strada Călăraşi, în momentul în care a fost acroşată de un autocamion.

După impact, victima se afla în stare de inconştienţă. S-au efectuat manevre de resuscitare, însă medicii nu i-au putut salva viaţa.

UPDATE: TIR-ul implicat în accident este înmatriculat în Alba, fiind condus de un bărbat de 40 de ani, din comuna Roşia de Secaş. Din primele date, femeia se deplasa în aceeaşi direcţie cu autocamionul, în momentul accidentului. Şoferul va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată în jurul orei 14.35 cu privire la faptul că pe strada Dorobanți din municipiu a avut loc un  accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că H.I., de 40 de ani, din comuna Roşia de Secaş, în timp ce conducea un autotractor, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de o femeie în vârstă de 57 de ani, din municipiul Sebeş, care se deplasa pe bicicletă, în aceeaşi direcţie, acroşând-o. În urma accidentului, biciclista a decedat. Conducătorul autotractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Faţă de acesta cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

9 Comentarii

9 Comentarii

  1. A.D.

    marți, 22.11.2016 at 16:27

    Soferul scapa lejer…. In Romania e perfect LEGAL sa omori oameni cu masina.

    • Jhon Doe

      marți, 22.11.2016 at 18:42

      Corect, dar numai dacă ai și finanțe

      • A.B.C

        marți, 22.11.2016 at 22:39

        Aberații tipice romanesti.astfel de accidente se intampla in toata lumea.sigur soferul nu a vrut sa se întâmple asta.daca erați in locul lui nu mai bateati atata din gură. Nu stie nimeni ce ii in sufletul lui acum

  2. Un om de bine

    marți, 22.11.2016 at 20:08

    Dumnezeu sa o odihneasca ! Multa putere familiei, in aceste momente grele! Am pierdut si eu un parinte intr-un accident similar si, desi , au trecut mai bine de doi ani, rana din suflet a ramas la fel de mare. Trebuie masuri mult mai dure pentru cei care omoara oameni. Peste doi ani cel care a produs accidentul…. va avea inca permis auto. O cercetare penala dureaza, o sentinta definitiva dureaza, dar familiei indoliate nu-i mai aduce nimeni omul drag inapoi.

    • amator

      marți, 22.11.2016 at 23:39

      greu pentru acea familie pentru ca din cate stiu saptamana trecuta lau inmormantat pe sotul femeii decedate . dumnezeu sa o ierte

    • A.B.C

      miercuri, 23.11.2016 at 03:48

      Mai bine spune-ti Doamne fereste-ne!ca asa ceva se poate intampla oricui. Nu mai tot judecati atata!

  3. A.B.C

    miercuri, 23.11.2016 at 03:45

    Cumva dumneavoastră veti fi Bunul Samaritean. Intr-o anumita masura aveti dreptate, multa compasiune pentru familia victimei. Dar sa nu aruncam cu pietre nici in sofer, ca nu suntem in masura…

  4. danutz

    miercuri, 23.11.2016 at 08:30

    Daca esti sofer si omori oameni, indiferent de conjunctura, ar trebui sa-ti pui o problema. Legea oricum e mult prea blanda, si coruptia asemenea. Orice motive ai invoca, tot criminal ramai….

  5. adrian

    luni, 28.11.2016 at 20:44

    la puscarie cu derbedeul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax