Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident grav la Dumbrava (Unirea). Două persoane au murit, după ce un autoturism a intrat într-un TIR

Publicat

Un accident grav a fost semnalat marţi dimineaţa, în jurul orei 8.00, pe DN1, la km 430, în zona Dumbrava (la ieşirea din comuna Unirea, spre Turda). Un autoturism Peugeot a derapat, într-o curbă şi a intrat într-un TIR. Cele două persoane aflate în maşină au murit, în urma impactului. Traficul în zonă a fost blocat, pentru mai mult de o oră.

Cele două persoane din Peugeot sunt un bărbat de 35 de ani şi altul de 60 de ani, tatăl şoferului. Maşina are numere de înmatriculare de Bihor.

Din primele cercetări, şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, într-o curbă, în zona Dumbrava. Maşina a intrat în derapaj şi s-a lovit frontal de un TIR înmatriculat în Constanţa, care circula regulamentar din sens opus. TIR-ul transporta elemente de instalaţii.

Cei doi bărbaţi mergeau la meciul România – Franţa de la Bucureşti. Potrivit unor surse, cei doi se îndreptau spre Capitală după ce fiul i-a făcut cadou tatălui un bilet pentru partida de fotbal.

Reprezentanţii IPJ Alba au făcut următoarele precizări: „La data de 06.09.2011, ora 0808, pe D.N 1, la  km 429+950 metri, în afara localităţii Unirea, judeţul Alba, P.M.M., de 35 de ani, din comuna Sîntandrei, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, iar pe un sector de drum în curbă a pierdut controlul asupra autovehiculului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotractor cu semiremorcă, condus de un bărbat de 40 de ani, din municipiul Bucureşti.

În urma accidentului, conducătorul auto şi  P.M., de 60 de ani, din comuna Sîntandrei, pasager în autoturism, au decedat.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. icsulescu

    duminică, 18.12.2011 at 23:19

    https://www.trafictube.ro/accident-live/
    Un T[R mătură la propriu un VW Touran.
    Unde poate duce neadaptarea vitezei la condiţiile meteo.
    Locul incidentului DN1-E81, km 430: https://g.co/maps/zdntw

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax