Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident GRAV pe A1 între Deva și Timișoara: Un bărbat a murit și 3 persoane au fost rănite. Printre ele, un copil de 5 ani

Publicat

Un bărbat a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, între care şi un copil de cinci ani, într-un accident care a avut loc sâmbătă pe autostrada A1 Deva-Timişoara, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Echipajele operative sosite la locul accidentului au constat faptul că un microbuz s-a izbit puternic de un parapet de pe marginea autostrăzii, în urma impactului un bărbat suferind mai multe traumatisme incompatibile cu viaţa.

De asemenea, un copil de cinci ani, o femeie şi un bărbat au fost răniţi şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva pentru îngrijiri medicale, potrivit România24.ro.

La faţa locului au intervenit pompierii militari din Ilia şi Dobra, cu două autospeciale, una dintre maşini fiind dotată cu modul de descarcerare. În ajutorul victimelor au fost mobilizate două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara şi unul de la SMURD.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax