Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT grav pe Autostrada A1 Sebeș – Sibiu. Patru adulți și opt minori au ajuns la spital după ce un microbuz a lovit o mașină

Publicat

smurd accident noaptea autostrada

Un accident rutier grav s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03:00, pe Autostrada A1 Sebeș – Sibiu, în zona tunelului de la Cristian. Un microbuz de persoane a lovit un autoturism care circula în fața sa. Patru adulți și opt minori au ajuns la spital.

Potrivit IPJ Sibiu, la data de 18 martie, în jurul orei 03,00, polițiștii BPA A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au intervenit la un accident rutier produs pe A1, la km. 268+100m, pe sensul Sebeș – Sibiu.

Din cercetările efectuate a rezultat că șoferul unui microbuz transport persoane, de capacitate 8+1, pe fondul neatenției în conducere, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în fața sa și pe care l-a proiectat apoi în parapetul din dreapta.

Cei 11 pasageri din microbuz, dintre care 8 minori, precum și șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Avrig, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs acest accident.

Șoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Buzău a fost sancționat cu amendă în valoare de 870 de lei pentru transportul mai multor persoane în autovehicul decât este prevăzut prin construcție.

ISU Sibiu a intervenit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 03:00, pe A1 la km 268 (zona tunel Cristian) la un accident rutier dintre un microbuz de transport persoane și un autoturism.

La fața locului au fost mobilizate următoarele forte: trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de stingere.

În accident au fost implicate 13 persoane, dintre care 8 minori și 5 adulți.

Din fericire cei 8 minori cu vârste cuprinse între 9 și 16 ani, nu au fost răniți, însă pentru siguranță, au fost transportați la CPU Luther. Minorii au fost însoțiți de o femeie în vârstă de 36 de ani care prezenta contuzii minore.

De asemenea, au mai fost transportați la UPU Sibiu conștienți:

  • un tânăr de 18 ani cu un traumatism cranio-cerebral;
  • un bărbat în vârstă de 56 de ani cu o contuzie toracică;
  • un bărbat de 36 de ani cu contuzii minore.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax