Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT GRAV pe Autostrada A1, sensul Sibiu-Sebeș: Un TIR și două autoutilitare, implicate. PLAN ROȘU de intervenție

Publicat

Un grav accident de circulație s-a produs vineri (5 ianuarie) în jurul orei 8.00, pe Autostrada A1 Sibiu-Sebeș. A fost activat Planul Roșu de intervenție de către pompierii din Sibiu. Două autoutilitare și un TIR au fost implicate în accidentul rutier. În total sunt 9 persoane rănite. 

La fața locului sunt zeci de cadre medicale și pompieri. A fost chemat și un elicopter SMURD.

Accidentul s-a produs pe A1, la kilometrul 245 sensul de mers Sibiu-Sebeș.

 

Potrivit ISU Sibiu, în accidentul rutier sunt implicate două camionete și un TIR. Din primele informații ar fi implicate și opt persoane, pasageri.

Traficul este blocat în zonă.

La fața locului intervin pompierii cu șase autospeciale: două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere, ATPVM și o ambulanță SAJ.

Solicitare pentru elicopter SMURD

UPDATE 8.30: Forțele de intervenție au fost suplimentate la fața locului. Pe lângă forțele inițiale mai intervin încă trei ambulanțe SAJ și un microbuz cu încă 2 medici din cadrul UPU. De asemenea la fața locului a fost solicitat elicopterul SMURD.

9 persoane implicate, transportate la spital

UPDATE 8.50: Potrivit ISU Sibiu, în accident sunt implicate nouă persoane. În acest moment toate cele nouă persoane au fost asistate medical toate sunt conștiente.

Două persoane au fost încarcerate, acestea au fost extrase de echipajele de descarcerare este vorba despre un bărbat și o femeie.

Echipajul SMURD a preluat un bărbat de 38 de ani cu traumatism ocular.

Un bărbat cu un traumatism grav la picior de aproximativ 40 de ani urmează a fi preluat de elicopterul SMURD.

Două victime au fost preluate de ambulantele SAJ: o femeie de 73 de ani cu traumatism la picior și un bărbat cu traumatism ocular.

Alte 4 victime au fost preluate de ATPVM acestea nu prezintă răni grave, dar sunt transportate la CPU a spitalului militar din Sibiu.

A 9-a victimă, un bărbat, nu are nevoie de îngrijiri medicale, acesta refuză transportul la spital.

Ulterior, ISU Sibiu a anunțat că și acest bărbat a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare. Are un atac de panică și o stare de rău.

Bilanț final: toate cele 9 persoane – transportate la spital. Una de elicopterul SMURD, 4 de către echipajele ISU și 4 de către echipajele SAJ.

Începând cu ora 9.13, a fost dezactivat Planul Roșu de intervenție.

UPDATE, ora 9.50: Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1  Râmnicu Vâlcea – Deva (Sibiu-Sebeș) au intervenit la un accident rutier produs pe A1, la km. 245, calea 1, între ieșirile spre Păltiniș și spre Mediaș.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că un ansamblu tir condus pe banda 1 a acroșat o autoutilitară oprită pe banda de urgență.

A intrat în coliziune cu parapetul marginal, apoi a fost proiectat într-o autoutilitară condusă pe banda 2, proiectând-o în parapetul median.

În total, au fost transportate la spital 9 persoane, toate conștiente.

Traficul se desfășoară îngreunat, pe banda de urgență.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax