Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident mortal între Cricău şi Ighiu. Un autoturism s-a izbit de un cap de pod şi s-a răsturnat. Vitezometrul s-a blocat la 190 km/h

Publicat

Un accident rutier grav s-a petrecut, sâmbătă, în jurul orei 19.00, pe DJ 107H, între localităţile Cricău şi Ighiu.

Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a lovit un cap de pod. Maşina s-a răsturnat în afara carosabilului. Conducătorul autoturismului a rămas încarcerat. Acul indicatorului de viteză a rămas blocat la 190 km/oră.

Echipajele ISU au intervenit pentru scoaterea acestuia din caroseria contorsionată. Potrivit unui martor ocular, victima avea un picior zdrobit, fiind prins între fiarele maşinii răsturnate. Capul de pod a fost practic spulberat, iar mai multe elemente din cutia de viteze se aflau în interiorul mașinii.

Şoferul autoturismului Nicolae Rusan (26 de ani), din Alba Iulia fost transportat de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Tg Mureş. Acesta prezenta multiple fracturi. Din păcate, medicii din Targu Mureș nu au reușit să-l mențină în viață. Decesul a fost anunțat luni dimineață.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba:

„La data de 16.07.2011, ora 19.10, pe DJ 107 H, la km. 11+400 m, în afara localităţii Craiva, comuna Cricău, R.N, de 26 de ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, iar într-o curbă a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul din partea stângă a direcţiei sale de mers.

În urma accidentului, R.N. a suferit fracturi multiple la nivelul membrelor  superioare şi inferioare, fiind transportat la spitalul din Alba Iulia de unde ulterior a fost transportat cu un elicopter la o clinică de specialitate din Târgu Mureş unde, în noaptea de 17/18.07.2011, a decedat.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

11 Comentarii

11 Comentarii

  1. Giurca Claudiu

    luni, 18.07.2011 at 08:43

    dumnezeu sa-l ierte !!!

  2. Mihai

    luni, 18.07.2011 at 10:08

    dumnezeu sa-l ierte ca a murit .

  3. Mihaela

    luni, 18.07.2011 at 11:20

    D-zeu sa il odihneasca in pace ! A fost un baiat deosebit , respectos , onest si cu bun simt cum altii de varsta lui nu sunt ! Sincere condoleante familiei indoliate !

  4. Ovidiu

    luni, 18.07.2011 at 14:08

    Un baiat foarte placut, respectuos si iubit de toata lumea. Despre el puteai sa spui ca era „de treaba” fara ca asta sa fie un cliseu. Bun, onest si de incredere, Asa era Nicusor. Oricine l-a cunoscut, stie asta. Dumnezeu sa il odihneasca!

  5. dorin

    luni, 18.07.2011 at 17:37

    am fost la fata locului,la 5 min dupa accident…….totusi salvarea a ajuns prea tarziu….orice secunda conteaza,in schimb SMURD si a facut treaba ca la carte,dar ….ce folos !!!!pacat ca sa dus asa tanar !!!! D-ZEU SA L ODIHNEASCA!!!!!! CONDOLEANTE FAMILIEI !!!

  6. Miruna

    luni, 18.07.2011 at 23:04

    era un baiat bun, pacat ca viteza face victime in continuare, aviz tinerilor care circula cu viteza si FARA CENTURI, sau fac depasiri neregulamentare. nu merita vietile pierdute si familii distruse. D-zeu sa l odihneasca in pace si familia lui sa si gaseasca linistea. nicusor daca o lasai mai incet erai si azi printre noi!!! te-ai dus prea repede…..

  7. maryus

    miercuri, 20.07.2011 at 12:30

    dumnezeu sa-l ierte si sincere condoleante familiei!
    a fost un om deosebit si un prieten extraordinar.sa-i fie tarana usoara si dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

  8. Paul

    miercuri, 20.07.2011 at 15:22

    Dumnezeu sa-l ierte, a plecat prea iute de printre noi…Il cunosteam foarte bine si nici acum nu imi vine sa cred ca nu mai e printre noi. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace :((

  9. cica

    miercuri, 20.07.2011 at 16:24

    Regret foarte mult ca trebuie sa vorbesc la trecut despre Nicusor.
    A fost un baiat manierat, politicos, comunicativ si gata oricand sa dea ajutor. Pot sa spun ca este nedrept ca i s-a intamplat lui asa ceva. Nu era un vitezoman. Nu gasesc explicatie la acest accident stupid, care i-a curmat viata la cei mai frumosi ani. Dumnezeu sa-l odihnesca. Te voi pastra mereu in suflet, draga Nicusor.

  10. nelutu

    vineri, 22.07.2011 at 16:44

    Nu pot sa judec cazul lui Naja dar fiecar care are o masina si se afla la volanul ei trebuie sa fie foarte atent si foarte intelegator ca masina te si poate ucide.Imi pare foarte rau ca sa intimplat asa ceva tocmai cu el. Cine sustine ca nu-i placea sa circule cu viteza inseamna ca nu la cunoscut si nu a fost cu el in masina.Stiu din sursa sigura ca cineva drag ia spus tot deauna laso mai incet ca Doamne fereste de un accident ca la viteza pe care o ai de te bagi in ceva ai murit.Dar uitati si trageti o concluzie masinile tari si viteza va UCIDE .Nu stiu ce a fost in mintea lui dar ori cit te crezi de stapin pe tine insuti atunci te tradeaza si putere. Eu unu la drumul care se face de la GALDA si pina la IGHIU recomand ca acel drum nu este destinat pt. a circula nici 100 km/h,150,200 pt.ca devii un cadavru al soselelor.Un singur lucru e pacat pt. ca nu sa putut bucura de prea mult de floarea vietii pe care o avea in viata si de cariera militara care si-a dorito mult dar nu a avut parte de ea.D-zeu sa-l ierte sa-l odihneasca si condoleanta familie din CRICAU si TEIUS

  11. Martin Bogdan

    joi, 08.09.2011 at 14:02

    Buna sunt Martin Bogdan si nu prea am cuvinte am copilarit impreuna. Eu find din cluj el din alba ne petreceam verile impreuna la cricau. am fost o echipa de neuitat. din pacate viata ne-a despartit pe totii. m-am intalnit foarte rar cu el da intodeauna am avut un sentiment de iubire de frate pentru el. am trecut prin multe dar toate sunt amintiri placute. adevarul este ca uitam uni de altii si doar acuma ne aducem aminte de prieteni si de amici. noi am fost 5 prieteni foarte buni. pe unu din noi nea legat dragostea pe atuncii si nu mai stim nimic uni de alti cea ce vreau sa va spun aduceti-va aminte de copilarie si de prieteni si cautatii ca atunci cand veti primi un mesaj ca si asta o sa va doara sufletu si foarte tare 🙁 cei care neau cunoscut ne stiau si vor sa vb astept pe martinbogdan@ymail.com un mail pentru o viata impreuna va salut

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax