Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ACCIDENT grav pe DN 1, în județul Sibiu. Trei bărbați au DECEDAT, un autocamion a căzut de pe viaduct

Publicat

Un accident rutier grav a avut loc vineri după-amiaza în județul Sibiu, pe DN 1 – centura Avrigului. Trei bărbați au decedat după un impact între un autocamion și un autoturism. Potrivit polițiștilor, în urma unei explozii la o roată, un autocamion a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate. 

UPDATE, ora 19:00 – Potrivit IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiști Serviciului Rutier au stabilit faptul că șoferul basculantei, un bărbat în vârstă de 67 de ani, domiciliat în Tilișca (județul Sibiu), din cauze ce urmează a fi stabilite, în timp ce se deplasa pe sensul Făgăraș – Sibiu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat de 38 de ani, domiciliat în județul Covasna.

Împreună cu acesta în autoturism se afla un bărbat, în vârstă de 42 de ani, domiciliat în județul Covasna.

În urma accidentului, autobasculanta a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat sub viaduct.

Din păcate, toate cele 3 persoane au decedat.

Traficul rutier și feroviar s-au reluat. În continuare, polițiștii rutier efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Știrea inițială

„Traficul este oprit temporar pe DN 1 Sibiu – Făgăraş, pe raza localităţii Avrig, judeţul Sibiu, pentru desfăşurarea intervenţiei medicale şi cercetarea împrejurărilor producerii unui accident. În urma coliziunii cu un autoturism, un autocamion a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, incident soldat cu trei victime”, anunţă Centrul Infotrafic.

Potrivit ISU Sibiu, pompierii au intervenit de urgență pe DN 1 – centura Avrigului la un grav accident rutier.

La fața locului sunt prezente două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare și una de stingere. De asemenea la fața locului este și un echipaj SAJ.

În urma accidentului au rezultat trei victime de sex masculin, din nefericire toate cele trei prezentând leziuni incompatibile cu viața.

Polițiștii rutieri, polițiștii de la transporturi și echipele medicale sunt la fața locului pentru desfășurarea intervenției medicale și cercetarea împrejurărilor producerii accidentului.

Din primele cercetări efectuate, se pare că în urma unei explozii la o roată, un autocamion a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, incidentul fiind soldat cu trei victime.

Trafic feroviar este blocat și pe magistrala 200 Sibiu – Brașov.

Potrivit DRDP Brașov, circulația este întreruptă pe ambele sensuri pe DN 1, în zona Centurii Orașului Avrig din cauza unui accident deosebit de grav. Un autocamion a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a căzut de pe pasajul de peste calea ferată, incidentul fiind soldat cu trei victime. Și traficul feroviar este blocat pe magistrala 200 Sibiu – Brașov. Circulația este momentan deviată prin orașul Avrig, până la eliberarea carosabilului.

sursa foto: Info Trafic Jud. Sibiu (Gigi S.B.), DRDP

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax