Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO-VIDEO: ACCIDENT MORTAL la Decea. Un copil de 5 ani a murit după ce un BMW a intrat într-un stâlp și o casă. 5 răniți

Publicat

Un accident rutier grav s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 10.30, pe DN1 Aiud-Turda, la Decea. În urma unui impact violent, un copil în vârstă de aproximativ 5 ani, aflat într-o mașină (BMW), pe bancheta din spate, a intrat în stop cardio-respirator, iar apoi a fost declarat decedat la locul accidentului, după ce manevrele de resuscitare nu au avut succes.

Un BMW cu numere de Mureș s-a izbit violent de un stâlp și o casă, după o depășire ratată. Era condus de un tânăr de 26 de ani, din Aiud. Alte cinci persoane din cele două mașini implicate în accident, dar și o femeie care se afla în casă, au suferit leziuni.

Cum s-a petrecut accidentul grav de la Decea. IPJ Alba a făcut precizări

BMW-ul condus de tânărul de 26 de ani din Aiud s-a izbit violent de o casă de pe marginea DN1 la Decea, după ce a acroșat autoturismul din fața sa, pe care șoferul încerca să-l depășească.

UPDATE, ora 13.37: Potrivit IPJ Alba, ”în jurul orei 10.30, pe strada Principală din localitatea Decea, un tânăr de 26 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism în direcția Aiud – Turda, s-a angajat în depășirea unui autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din Aiud.

Nu a reușit să depășească, iar la revenirea pe banda sa de mers a acroșat autoturismul din fața sa, după care a părăsit carosabilul și a intrat în coliziune cu un stâlp și cu zidul unui imobil.

În urma accidentului, un minor de 5 ani, pasager în autoturismul condus de tânăr, a decedat, iar tânărul (șoferul de 26 de ani) și doi minori, în vârstă de 17 ani, pasageri în același autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare.

De asemenea, o femeie în vârstă de 68 de ani, din Decea, care se afla în interiorul imobilului, a suferit leziuni ușoare si a fost transportată la spital.

Din primele cercetări a rezultat că minorul era pasager pe bancheta din spate a autoturismului, nu purta centura de siguranță și nici nu era fixat într-un sistem de siguranță cu retenție. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă si vătămare corporală din culpă”.

UPDATE, ora 12.13: Noi date despre accident au fost transmise de ISU Alba. Copilul de 5 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat, la locul accidentului. Era pasager în autoturismul BMW care s-a izbit de un stâlp și o casă. În această mașină se mai aflau trei adulți; doi dintre ei au refuzat transportul la spital, iar al treilea va fi transportat la UPU Alba de către un echipaj de Ambulanță.

BMW-ul a acroșat și alt autoturism, în care se aflau doi adulți și doi copii, potrivit sursei citate. Aceștia sunt transportați la spitalul din Aiud pentru investigații medicale.

Proprietara casei în care a intrat BMW-ul ar fi o persoană de aproximativ 84 de ani. Aceasta va fi transportată la spitalul din Aiud, pentru că avea puseu hipertensiv – atac de panică.

UPDATE 1, ora 11.36: Potrivit unor surse de la fața locului, pentru ajutor medical a ajuns și elicopter SMURD. Echipajul va prelua copilul aflat în stop cardio-respirator.

UPDATE: În jurul orei 11.16, IPJ Alba a anunțat că traficul rutier în zona accidentului a fost restricționat.

O mașină ar fi intrat într-un stâlp.

Alte trei persoane au fost rănite.

La fața locului intervin pompierii din Aiud, cu echipaje SMURD pentru prim ajutor.

Potrivit imaginilor de la fața locului, mașina este serios avariată și oprită într-un gard. Este afectat și zidul unei case.

surse imagini: ISU Alba, cititor Alba24, Radu Tambor, Robert Fari

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax