Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT grav pe DN 1 la intrarea în Oiejdea. Trei persoane au fost rănite după ce două mașini au intrat într-un TIR

Publicat

accident mortal soseaua de centura 1Traficul a fost blocat pentru aproximativ o oră  pe DN 1, între Alba Iulia şi Teiuş, la intrarea în localitatea Oiejdea, din cauza unui accident rutier produs miercuri dimineaţa, în jurul orei 7.30.

Potrivit IPJ Alba, este vorba despre o coliziune între un TIR și două autoturisme. Trei persoane au fost rănite în urma impactului. La fața locului s-a deplasat și o echipă de intervenție a ISU Alba. 

UPDATE: Accidentul a fost provocat de șoferul unui autoturism care circula în direcția Teiuș-Alba Iulia.

Acesta nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de depășire și a intrat într-un TIR. Impactul l-a aruncat pe celălalt sens de mers, unde a acroșat o mașină.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, miercuri, 5 octombrie, în jurul orei 7.16, pe DN 1, la kilometrul 392, pe raza localității Oiejdea, B.I. (56 de ani) din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Teiuș-Alba Iulia, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autotractor condus de un bărbat de 38 de ani din municipiul Sebeş.

În urma impactului, autoturismul condus de B.I. a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în spatele autotractorului şi care era condus de un bărbat de 55 de ani, din municipiul Aiud.

În urma accidentului, şoferul primului autoturism şi o femeie în vârstă de 52 de ani, din Alba Iulia, pasageră în autoturismul condus de acesta, precum şi un bărbat de 37 de ani, din municipiul Aiud, pasager în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. A.D.

    miercuri, 05.10.2016 at 08:37

    La cati cretini umbla pe drumurile noastre , nu e o chestiune de „daca” ci de „cand” pate sa ti se intample necazul :((( Personal …sper sa supravietuiesc pana cand se satura italienii sa-si bata joc de banii si de vietile nostre si termina si autostrada Sebes-Turda. Nu este normal ca intr-o tara din Uniunea Europeana sa-ti risti literalmente viata cand iesi pe unadintre cele mai importante portiuni de drum din tara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax