Connect with us
Publicitate

BLAJ

VIDEO UPDATE: Accident grav pe DN 14B, în apropiere de Blaj. Un bărbat a DECEDAT după ce două mașini s-au lovit

Publicat

Un accident rutier grav s-a petrecut miercuri dimineața, pe DN 14B Blaj- Copșa Mică, pe raza localității Glogoveț. O persoană a decedat și o alta a fost rănită după ce două mașini s-au lovit.

UPDATE 2: Potrivit ISU Alba, din nefericire, victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 64 ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia. Cealaltă persoană implicată în accident a fost transportată la CPU Blaj.

Cum s-a produs accidentul

UPDATE 4: Potrivit IPJ Alba, ”la data de 7 iunie 2023, în jurul orei 09,40, un bărbat de 64 de ani, din municipiul Mediaș, județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism în zona intersecției Drumului Comunal 31 cu Drumul Național 14 B,  a intrat în coliziune cu un autoturism condus, pe Drumul Național 14B, de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Blaj, județul Alba.

În urma accidentului, bărbatul aflat la volanul primului autoturism a suferit leziuni corporale grave și a decedat, iar o tânără de 18 ani, din comuna Moșna, județul Sibiu, pasageră în același autoturism, a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital.

Conducătorul celuilalt autoturism a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că nu era sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”.

Știrea inițială

Garda de intervenție Blaj a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare. Este vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme.

Pompierii au intervenit cu un echipaj SMURD terapie intensivă mobilă, o autospecială de stingere, în cooperare cu echipaj de ambulanță SAJ.

UPDATE 1: Potrivit ISU Alba, o persoană se află în stare de inconștiență, în stop cardio-respirator. Au fost începute manevrele de resuscitare de către echipajele prezente la locul producerii accidentului.

La intervenție se deplasează și elicopterul SMURD de la Brașov.

Cealaltă persoană implicată în accident este conștientă si acuză dureri abdominale.

Potrivit IPJ Alba, traficul rutier este îngreunat pe DN 14B, în zona accidentului. Polițiștii desfășoară cercetări la fața locului.

UPDATE 3: Bărbatul care și-a pierdut viața era în autoturismul înmatriculat în Sibiu (Nissan).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax