Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT GRAV pe DN 1 Alba Iulia – Teiuș, la Oiejdea: Trei mașini implicate, o persoană rănită

Publicat

Un accident rutier grav s-a petrecut luni seara, în jurul orei 18:00, pe DN 1 Alba Iulia – Teiuș, la Oiejdea. O femeie de 38 de ani a fost rănită după ce autoturismul în care se afla a fost lovit din spate de o altă mașină și proiectat pe sensul opus de mers, unde a lovit o autoutilitară.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 14 septembrie 2020, în jurul orei 18:00, pe DN 1, în afara localității Oiejdea, județul Alba, un bărbat de 30 de ani, din comuna Rebrișoara, județul Bistrița – Năsăud, în timp ce conducea un autoturism din direcția Teiuș spre Alba Iulia, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul din fața sa, condus de un bărbat de 33 de ani, din orașul Techirghiol, județul Constanța, intrând în coliziune cu acesta și proiectându-l în autoturismul care se circula în fața acestuia, condus de un tânăr de 18 ani, din Bistrița, județul Bistrița – Năsăud.

Citește și VIDEO: MOMENTUL impactului în ACCIDENTUL grav de pe DN1, la Oiejdea. O persoană rănită, trei autoturisme și un TIR lovite

Ca urmare a coliziunii, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 30 de ani, din comuna Mirsid, județul Sălaj.

În urma accidentului rutier, o femeie de 38 ani, din orașul Techirghiol, județul Constanta, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale grave și a fost transportată la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporale din culpă.

Știrea inițială

O persoană este rănită, posibil grav, potrivit IPJ Alba.

Traficul rutier este blocat. În zonă s-au format coloane pe kilometri întregi.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, în accident sunt implicate două autoturisme și un TIR ce transporta paleți de lemn. O persoană (femeie, pasageră pe locul din dreapta față) este încarcerată, se lucrează la extragerea acesteia din autoturism.

Femeia este conștientă, acuza dureri la nivelul membrelor inferioare și la nivelul coloanei cervicale. Pompierii din Alba Iulia intervin cu trei autospeciale.

UPDATE, ora 18:38 – Femeia a fost scoasă din mașină și predată echipajului Ambulanță SAJ, transmite ISU Alba. Este în stare de conștiență și va fi transportată la spital. Doi dintre șoferi au suferit leziuni dar au refuzat transportul la spital.

UPDATE, ora 19:37 – IPJ Alba a anunțat că traficul rutier pe sensul de mers Teiuș-Alba Iulia a fost deblocat și se circulă alternativ, dirijat de polițiști.

UPDATE, ora 20:20 – Circulația rutieră a fost reluată pe ambele sensuri.

sursă foto accident: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax