Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Două femei au decedat într-un grav accident pe DN1. Una dintre ele este o tânără de 24 de ani din Alba Iulia

Publicat

Un grav accident de circulaţie a avut loc miercuri, la ora 9.57,  pe DN1, între localităţile Teiuş şi Aiud, la kilometrul 405. Două femei au decedat, iar traficul a fost blocat, timp de o oră, pe ambele sensuri.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, un autoturism Volkswagen Golf cu numere de înmatriculare de Alba a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o Skoda Octavia. Cele două persoane decedate, ambele femei, sunt şoferiţa şi o pasageră din Volkswagen. Accidentul a avut loc în apropiere de Popasul „Căprioara”.

„La ora 9.57 de minute pe DN1 s-a produs un accident soldat cu moartea a două persoane. Conducătoarea unui autoturism înmatriculat în Alba, din cauză că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, într-o curbă a intrat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în Bucureşti, după care s-a răsturnat înafara părţii carosabile. În urma accidentului, conducătoarea autoturismului şi pasagera din dreapta au decedat pe loc. Din celălalt autoturism implicat în accident nu sunt victime”, a declarat Luminiţa Prodan, purtător de cuvânt IPJ Alba.

UPDATE Ora 11.21: Volkswagen-ul era condus de o tânără de 24 de ani din Alba Iulia – Cătălina Voina -, iar pasageră era o femeie în vârstă de 70 de ani, din Poşaga.

Potrivit poliţiştilor, tânăra se deplasa spre Aiud, în momentul când, într-o curbă, a pierdut controlul volanului, a derapat şi a intrat cu laterala dreaptă a maşinii într-o Skoda Octavia. Maşina a fost propulsată în afara părţii carosabile, unde s-a răsturnat. În urma impactului, cele două femei au decedat pe loc.

Şoferul autoturismului Skoda Octavia nu a fost rănit, dar acuza dureri în zona pieptului.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba: „La data de 17.08.2011, ora 09.57, pe D.N 1 km 405+477 metri, în afara localităţii Aiud, V.C.L., o tânără de de 24 de ani, din comuna Ighiu, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Alba Iulia – Aiud, nu a redus viteza de deplasare pe un sector de drum cu succesiune de curbe periculoase, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune laterală cu un autovehicul condus din sens opus de P.V., de 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

În urma impactului, autoturismul condus de tânără s-a răsturnat în afara carosabilului, pe partea dreaptă a sensului său de mers.

În urma accidentului, conducătoarea autoturismului şi P.M., o femeie de 71 de ani, pasageră în autoturism, au decedat.

Cercetările sunt continuate.”

UPDATE Ora 16.31 Persoane din anturajul tinerei au precizat că aceasta urma să se căsătorească anul viitor. Femeia care se afla cu ea în maşină era bunica fetei, pe care o aducea de la spital. Tânăra ar fi trebuit să ajungă apoi la Cluj, unde ar fi urmat să susţină un examen. Aceasta era studentă la Facultatea de Arhitectură.

Părinţii Cătălinei Voina se aflau la muncă în Italia şi urmau să sosească în ţară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. Robert

    miercuri, 17.08.2011 at 13:23

    Dumnezeu sa te odihneasca Cata ! 🙁

  2. atti

    miercuri, 17.08.2011 at 13:55

    ESTE DREPTUL DUMNEAVOASTRA SA MA CENZURATI, DAR DACA CINEVA VREA SA MA OMOARE PE TRECERE DE PIETONI, CU MANA LA TELEFON, ASTA E CORECT?????????????????????????????

  3. yone

    miercuri, 17.08.2011 at 15:57

    Sincere condoleante:(!!!

  4. Gabi si Delia ..italia

    joi, 18.08.2011 at 11:41

    Sincere condoleante..:( Dumnezeu sa o ierte ..si s-o odihneasca in pace! 🙁

  5. Cristina

    joi, 18.08.2011 at 14:08

    Odihneste-te in pace Catalina!!! Sa ne rugam pentru sufletul ei!!

  6. ana

    sâmbătă, 20.08.2011 at 14:04

    nimic si nimeni niciodata nu o va putea inlocui si nici alina durerea parintiilor,iar pe bunica ei a iubit-o f. mult,cu parintii erau f buni prieteni parca erau de-o virsta.

  7. ana

    sâmbătă, 20.08.2011 at 14:09

    poate era prea buna pentru lumea asta,Dumnezeu sa o aseze linga el si sa ii ajute familia si pe toti cei care au iubit-o.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax