Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT grav pe DN1, zona Lancrăm. Şase tineri răniţi după un impact între două maşini. Unul dintre şoferi era cu alcool „la bord”

Publicat

accident ford lancram noaptea feb 2016 Un accident rutier grav s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN1, în zona Lancrăm, între Alba Iulia şi Sebeş. Şase tineri au fost răniţi, după ce maşinile în care se aflau au intrat în coliziune. Traficul rutier a fost blocat o oră şi jumătate, potrivit Poliţiei.

La faţa locului a intervenit şi două echipaje SMURD, de la Sebeş şi Alba Iulia.

Maşinile implicate în accident au fost două autoturisme, un Ford Focus şi un Opel Vectra, ambele înmatriculate în Alba.

Poliţia a fost anunţată despre producerea accidentului, în jurul orei 2.30, în noaptea de sâmbătă spre duminică. La faţa locului, poliţiştii au stabilit, din primele cercetări, că şoferul autoturismului Opel Vectra, T.D.B., un tânăr de 20 de ani din Oarda de Jos, cu permis din 2015, a pierdut controlul, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, într-o curbă la stânga şi a ajuns pe contrasens, unde a lovit autoturismul Ford Focus, condus de G.A.G. (23 de ani) din Galda de Jos. Opelul circula dinspre Alba Iulia spre Lancrăm.

În urma impactului, doi tineri au fost răniţi grav, suferind fracturi la membrele inferioare și antebraț. Este vorba despre şoferul Opelului şi un pasager din Ford, G.M. (23 de ani), din Galda de Jos.

Au mai fost rănite uşor D.V.N. (19 ani) şi R.E. (17 ani), din Galda de Jos, ambele pasagere din Ford, respectiv T.C.F. (17 ani) din Oarda de Jos, pasageră în Opel. Şi şoferul Fordului a suferit leziuni.

Traficul rutier la locul accidentului a fost restricţionat timp de aproximativ 90 de minute, potrivit Poliţiei.

Ulterior transportării la spital, polițiștii l-au testat pe T.D.B. cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de T.D.B., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax