Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accidente grave în zona Câlnic. Un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului pe DN1 şi un biciclist a fost lovit mortal

Publicat

pol

Două accidente grave s-au petrecut sâmbătă seara, la interval de o oră, în apropiere de Câlnic. Primul a fost înregistrat pe DN1, la ora 20.25, în apropiere de intersecţia cu drumul spre comuna Câlnic. Trei persoane au fost rănite după ce un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului. Al doilea, în jurul orei 21.25, a fost semnalat la intrarea în comună, pe DJ 106F, în urma căruia un bărbat care circula pe o bicicletă a decedat.

În cazul primului accident, şoferul maşinii cu numere de Călăraşi nu a adaptat viteza la un viraj brusc, astfel că autoturismul s-a răsturnat. O persoană a fost rănită şi transportată la spital. Şoferului i s-au recoltat probe pentru stabilirea alcoolemiei. Rezultatul a fost negativ.

La intrarea în localitatea Câlnic, o oră mai târziu, un autoturism Opel Kadett înmatriculat în Sibiu l-a lovit mortal pe un biciclist de 51 de ani, care circula pe carosabil. Şoferul a declarat poliţiştilor că nu a avut vizibilitate, pentru câteva secunde, din cauza farurilor unei maşini care circula din sens opus şi nu l-a observat pe biciclist. Nu a mai putut să-l evite, iar acesta a murit în urma impactului. Ambii circulau în acelaşi sens, spre intrarea în comuna Câlnic.

UPDATE: Reprezentanţii IPJ Alba au transmis următorul comunicat: „La data de 27.08.2011, ora 2126, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată  prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe  DJ 106 F, în apropierea localităţii Câlnic, a avut loc un accident rutier. Echipa de cercetare care s-a deplasat la fata locului a constatat că G.C., de 54 de ani, din comuna Gârbova, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 1, la km. 1+965 m, l-a surprins şi accidentat pe un bărbat de 51 de ani, din comuna Câlnic, care se deplasa pe partea carosabilă, pe lângă bicicletă în aceeaşi direcţie de mers. În urma accidentului, biciclistul a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax