Connect with us
Publicitate

AIUD

ACCIDENT GRAV pe DN1 la Gârbova de Jos. Un bărbat a DECEDAT după ce a fost lovit de o mașină, în timp ce traversa neregulamentar

Publicat

smurd

Un accident rutier grav s-a produs în noaptea de marți spre miercuri, pe DN 1, pe raza localității Gârbova de Jos. Un bărbat în vârstă de 57 de ani din localitate, care a traversat drumul prin loc nepermis, a decedat după ce a fost surprins și accidentat de o mașină.

Potrivit IPJ Alba, la data de 4 august 2019, în jurul orei 03.25, pe D.N1, la kilometrul 403 + 673 de metri, pe raza localității Gârbova de Jos, un bărbat de 57 de ani, din Gârbova de Jos, s-a angajat în traversarea drumului public, prin loc nepermis, împrejurare în care a fost surprins și accidentat de un autoturism, condus în direcția Turda – Teiuș, de un bărbat de 50 de ani, din Cluj Napoca.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale grave. Acesta a fost transportat la spital, iar în cursul acestei dimineți a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax