Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT GRAV pe DN1, la ieşirea din Teiuş spre Alba Iulia. Un bărbat care circula pe bicicletă a murit după ce a fost lovit de o autoutilitară

Publicat

politie masina sirena luminiUn accident rutier grav s-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri pe DN1, la ieşirea din Teiuş spre Alba Iulia.

Un bărbat care circula pe bicicletă şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de o autoutilitară.

Circulaţia a fost blocată pe sensul de mers spre Alba Iulia, în jurul orei 00.45.

UPDATE: Bărbatul care a murit circula pe o bicicletă care nu era semnalizată corespunzător pentru circulaţia pe timp de noapte. Autoutilitara care l-a lovit, marca Mercedes, este înmatriculată în Alba.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 15/16 septembrie, în jurul orei 00.15, pe DN 1, la kilometrul 393, în afara orașului Teiuș, S.N., de 68 de ani, din judeţul Dâmboviţa, care locuia fără forme legale în judeţul Alba, în timp ce se deplasa pe partea carosabilă, pe lângă bicicletă, în direcţia Teiuș – Alba Iulia, a fost surprins și accidentat de o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, S.N. a decedat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax