Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO UPDATE: ACCIDENT GRAV pe DN1, la limita judeţelor Alba şi Cluj. O persoană a murit şi alte cinci, inclusiv un bărbat din Alba, rănite

Publicat

accident DN1 stejaris O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, sâmbătă după-amiază, în urma unui accident produs pe DN1, în judeţul Cluj, aproape de limita cu judeţul Alba. Impactul s-a produs între o dubiţă şi un autoturism înmatriculat în Bucureşti. Una dintre persoanele rănite este un bărbat din Ocna Mureş, care ar fi condus autoutilitara. 

Din primele informaţii ale Poliţiei, unul dintre răniţi, aflat în stare gravă, a fost preluat de un elicopter SMURD, fiind transportat la un spital din Târgu Mureş.

Accidentul a avut loc în localitatea clujeană Stejăriş, la limita dintre judeţele Alba şi Cluj.

 

YouTube video

„O persoană a decedat în urma unui accident care a avut loc pe raza localităţii Stejăriş. Din primele cercetări rezultă că un autoturism care circula dinspre Alba spre Turda şi în care se aflau cinci persoane s-a angajat în depăşirea unui TIR şi a pătruns pe contrasens, izbindu-se frontal de un microbuz. Au fost rănite trei persoane din autoturism şi două din microbuz. Am înţeles că o persoană rănită a fost transportată cu elicopterul la un spital din Târgu-Mureş”, a spus purtătorul de cuvât al IPJ Cluj, Daniel Boie.

Traficul rutier pe DN1, între Turda şi Unirea a fost blocat, sâmbătă, în zona accidentului, timp de mai bine două ore. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13.00.

UPDATE: Din datele oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj pentru Alba24, a decedat o femeie de 69 de ani, pasageră în autoturismul Skoda care a intrat în depășire și a lovit autoutilitara. Celelalte persoane rănite din autoturism sunt șoferul și doi pasageri, un bărbat și o femeie. O fetiță de 6 ani, care se afla în mașină, a suferit un atac de panică.

Autoutilitara lovită de autoturism avea și remorcă, pe care se afla un autoturism Skoda. Din autoutilitara înmatriculate în Alba, au fost răniți șoferul, din Ocna Mureș și o femeie din județul Cluj, care a fost transportată cu elicopterul SMURD la Târgu Mureș, de la locul accidentului.

sursa foto-video: inturda.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax