Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT GRAV pe DN1 Sebeș-Sibiu. Impact între un autocar cu 20 de pasageri și o mașină înmatriculată în ALBA. Trafic blocat

Publicat

Un accident rutier grav s-a petrecut marți după-amiaza pe DN 1 Sebeș-Sibiu, la ieșire din Miercurea Sibiului spre Alba, în zona Miercurea Băi. Traficul rutier este blocat total.

Un autocar cu aproximativ 20 de pasageri ce circula spre Sebeș a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din sens opus.

Vezi și FOTO-VIDEO: CARAMBOL pe A1 Sebeș-Sibiu, cu cinci mașini implicate. Două sunt TIR-uri cu materiale de construcții. TRAFIC BLOCAT

UPDATE: Autoturismul era condus de către o femeie în vârstă de 53 de ani, din județul Alba (comuna Gârbova, potrivit unor surse). În mașină se afla și fiica ei, în vârstă de aproximativ 20 de ani. Cele două au fost transportate la spital (UPU Sibiu), în stare de conștiență.

Din autocar au fost evaluați medical și au primit îngrijiri medicale doi minori, fără a necesita transportul la spital (potrivit ISU Sibiu).

 

Știrea inițială

Potrivit IPJ Sibiu, autocarul este înmatriculat în județul Vâlcea (era condus de un bărbat de 60 de ani, din Vâlcea). Nicio persoană din autocar nu a suferit vătămari corporale.

Șoferița autoturismului si pasagera din această mașină au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Polițiștii rutieri desfășoară cercetări în vederea stabilirii cauzei care a dus la producerea accidentului.

Traficul rutier este blocat total în zona accidentului.

Potrivit ISU Sibiu, una dintre persoanele aflate în autoturism a rămas prinsă în caroseria mașinii. Se intervine cu două echipaje SMURD.

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat la ora 15.30 că pe DN 1, în zona localității Miercurea Sibiului, județul Sibiu, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un autocar de transport persoane și un autoturism.

În urma impactului au rezultat două persoane rănite din autoturism. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax