Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT mortal pe DN1 Sebeș – Sibiu, lângă Cristian. Impact între un TIR și un autoturism. Un bărbat a murit

Publicat

Un accident rutier grav s-a petrecut joi seara pe DN1 Sebeș-Sibiu, lângă Cristian. Un bărbat este în stop cardio-respirator, fiind aplicate manevre de resuscitare.

UPDATE 1: Bărbatul a murit. Traficul rutier a fost reluat în jurul orei 23.40.

Potrivit ISU Sibiu, echipajele SMURD au efectuat manevrele de resuscitare a șoferului autoturismului, un bărbat de circa 35 de ani, din păcate fără răspuns, acesta fiind declarat decedat.

Femeia, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la UPU Sibiu cu fractură membru inferior.

Șoferul TIR-ului a refuzat transportul la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Sibiu, autoturismul se deplasa pe sensul Sibiu spre Cristian și era condus de un sibian, în vârstă de 35 de ani.

Potrivit unor surse, în mașină se afla și soția sa, în vârstă de 30 de ani.

Ansamblul TIR era condus de un timișorean în vârstă de 43 de ani.

Coliziunea între cele două autovehicule s-a produs în momentul în care acesta ar fi ieșit din curtea unei societăți comerciale în drumul național.

Conducătorul ansamblului TIR a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testării fiind de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Traficul rutier este în continuare blocat, iar politiștii rutieri sunt la fata locului și continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și condițiile în care s-a produs accidentul rutier.

Știrea inițială

Potrivit IPJ Sibiu, politiștii rutieri care au ajuns la fata locului au constatat că în accident au fost implicate un autoturism și un ansamblu TIR.

Potrivit ISU Sibiu, șoferul autoturismului a fost rănit grav. Se afla în stop cardio-respirator și se efectuau manevre de resuscitare.

Au mai fost rănite două persoane – o femeie și șoferul TIR-ului.

TIR-ul transporta cartofi.

La fața locului au intervenit echipaje de poliție, de descacerare și SMURD.

sursă foto: ISU Sibiu

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax