Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: ACCIDENT MORTAL pe DN1 Sebeş-Sibiu. Două persoane DECEDATE, după un impact frontal între două maşini

Publicat

YouTube video

Un accident rutier grav s-a produs joi după-amiaza, în jurul orei 16:00, pe DN 1, la ieşire din Sebeş spre Sibiu, în zona localității Răhău. Două persoane au decedat după un impact între două mașini.

UPDATE 3, ora 17.30: Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări, un bărbat de 50 de ani din Sebeş, aflat la volanul unui autoturism Opel Astra, pe direcţia de mers spre Sebeş, a intrat în depăşire şi a lovit o Dacia Dokker condusă de o femeie de 53 de ani din Răhău. Au decedat şoferul autoturismului Opel şi un tânăr de 24 de ani, pasager din această maşină.

UPDATE 2, ora 16:33 – Potrivit ISU Alba, cele două persoane încarcerate au fost declarate decedate, în urma manevrelor de resuscitare.

YouTube video

UPDATE 1, ora 16:13 – Potrivit IPJ Alba, o persoană a murit, iar pentru a doua se fac manevre de resuscitare. A treia persoană rănită a fost transportată la spital.

accident DN1 rahau

UPDATE, ora 16:03 – Potrivit ISU Alba, accidentul rutier s-a petrecut în zona Răhău, pe DN 1, la km 361. Garda de intervenție Sebeș intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, descarcerarea, o ambulanță SMURD B2, o ambulanță SMURD C1 și o ambulanță SAJ la un accident rutier, în Răhău.

Sunt trei persoane rănite, două dintre acestea fiind în stare de inconştienţă, încarcerate.

accident DN1 Rahau

Persoanele rănite sunt prinse în caroseria maşinilor.

Revenim cu amănunte.

foto, video: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax