Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT GRAV pe DN7 – Valea Oltului, zona Lazaret. Carambol cu o motocicletă, un autoturism și un camion. Trafic blocat

Publicat

Traficul rutier a fost blocat joi dimineața, în jurul orei 10.00, pe DN7 – Valea Oltului, în zona Lazaret – Câineni, din cauza unui accident rutier. Un motociclist este rănit grav.

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat joi, în jurul orei 10.00, că pe DN 7, în zona localității Lazaret, județul Sibiu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate o motocicletă, un camion și un autoturism.

Vezi și  UPDATE FOTO ACCIDENT GRAV pe Autostrada A10, sensul Alba Iulia – Sebeș: Trei adulți și un copil implicați. Două mașini făcute praf

Un motociclist a depășit neregulamentar un autocamion, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula din sens opus, care la rândul său a fost proiectat în autocamion, potrivit sursei citate.

Impactul a dus la rănirea gravă a motociclistului.

Circulația rutieră este blocată total, carosabilul este uscat, iar valorile de trafic sunt în creștere pe ambele sensuri de mers.

Potrivit ISU Vâlcea, a mai fost rănită o persoană din autoturism. Motociclistul are multiple traumatisme.

La fața locului intervin echipaje de poliție, ambulanță, SMURD din Sibiu și Vâlcea.

UPDATE: Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a produs pe DN 7, km. 240+200, la limita județelor Sibiu cu Vâlcea.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că un motociclist care circula pe direcția Vâlcea – Sibiu, din cauze care vor fi stabilite ulterior, ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Sibiu, autoturismul fiind apoi proiectat într-un ansamblu TIR condus dinspre Vâlcea.

Motociclistul, un bărbat de 45 de ani, din Sibiu, a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital, conștient.

La volanul autoturismului se afla o tânără în vârstă de 24 de ani, din județul Cluj, iar ansamblul TIR era condus de către un bărbat în vârstă de 42 de ani, din județul Giurgiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs acest accident rutier.

Potrivit SAJ Sibiu, motociclistul a suferit un traumatism toracic și traumatisme membre inferior și superior stâng. A fost transportat la UPU Sibiu.

UPDATE 1: IPJ Sibiu a comunicat, la ora 11.54, că traficul rutier a fost reluat pe Valea Oltului.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax