Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident grav pe DN74 A, între Cîmpeni și Abrud. Cinci persoane rănite, după ce două maşini s-au lovit frontal

Publicat

pol

Polițiștii și pompierii au acționat duminică seara, pentru salvarea unor persoane care au fost blocate în caroseriile a două maşini implicate într-un accident rutier ce a avut loc pe DN74 A, între Cîmpeni și Abrud.

Este vorba despre un impact frontal între două autoturisme, un Opel Vectra și un Volkswagen Polo. Trei persoane, o femeie și doi bărbați, au fost prinse între fiarele contorsionate ale mașinilor, iar pentru salvarea acestora și transportarea de urgență la spital au intervenit echipaje SMURD. Mașinile sunt înmatriculate în județul Alba.

Autoturismul Opel care se deplasa dinspre Abrud a pătruns cu viteză pe contrasens, a derapat și a intrat în coliziune cu Volkswagen-ul Polo care circula regulamentar spre Abrud.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri, pentru cercetări la fața locului.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 12.08.2012, ora 19.22, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Cîmpeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație, pe Drumul Național 74A, la km 10+250m, în afara localității Cîmpeni, județul Alba.

Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasă la fața locului, a constatat faptul că D.C.A. de 19 ani din comuna Bistra, județul Alba, în timp ce a condus un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare corespunzătoare pe un sector de drum în curbă, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de C.C.P. de 37 de ani din comuna Vadu Moților, județul Alba.

În urma producerii accidentului, trei persoane, pasageri în cele 2 autoturisme implicate în eveniment, au suferit leziuni grave (un tânăr de 17 ani din comuna Săcălaz, județul Timiș, pasager în autoturismul condus de D.C.A, un bărbat de 38 de ani și o femeie de 21 de ani, ambii din comuna Vadu Moților, pasageri în autoturismul condus de C.C.P.), iar cei doi conducători auto au suferit leziuni ușoare, fără a rămâne internați în spital.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.”

Reprezentanţii ISU Alba au făcut precizări în legătură cu acest eveniment rutier: „SMURD Cîmpeni a intervenit, la ora 19.21, la un accident rutier produs între două autoturisme, pe DN 74A, la intrare în oraşul Cîmpeni. În urma accidentului cinci persoane au fost rănite, din care una a fost încarcerată. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD pentru descarcerarea persoanei rămase blocată în autoturism, acordarea primului ajutor medical calificat şi asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor în zona accidentului. Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal din Cluj-Napoca de către: o ambulanţă SMURD Cîmpeni, o ambulanţă SAJ Alba şi trei ambulanţe SMURD de la ISU Cluj.”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. ady

    luni, 13.08.2012 at 00:12

    ce numere aveau masiniile????

  2. aslkdaskldj

    luni, 13.08.2012 at 07:36

    polo-ul avea ab 22 cuc

  3. valy

    luni, 13.08.2012 at 12:18

    defapt elicopterul nu a transportat nici un ranit ci a adus la spitalul din campeni un doctor anestesist care este extrem de necesar.

  4. paul

    miercuri, 15.08.2012 at 15:22

    opelul avea urmatorul numar AB 92 sau 97 RAM

  5. razvan

    luni, 24.09.2012 at 18:59

    bine ca stiti voi, io dupa ce mor scos din masina nu mai stiam de mn numa dupa o saptamana,cand am ajuns am avut femurul rupt in 2 locuri acum mior bagat tija ,bun am avut plamanul drept cat un pumn de la socul ala,si probleme la rinichi,coloana,splina,ficat si fiere,datorita domnului doctor Baciu Bogdan de la Cluj-Napoca ma fac din ce in ce mai bn,vezi eu nu pot sai fac nik soferului fiindca am fost vinovat ca mam urcat cu el in masina si nam cei face dar asta este…..Ii multumesc lui DUMNEZEU ca sunt bine

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax