Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT grav pe DN75, în Munţii Apuseni. Un tânăr din Aiud s-a răsturnat cu maşina în râul Arieş. A fost transportat la un spital din Cluj

Publicat

off road rasturnat masina teren Un tânăr de 28 de ani din Aiud a fost rănit grav, marţi seara, într-un accident rutier petrecut pe DN75, între Baia de Arieş şi Turda. Aflat la volanul unui autoturism, acesta a pierdut controlul maşinii într-o curbă, a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat în râul Arieş. A suferit leziuni grave şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Cluj.

Potrivit IPJ Alba, marţi, 22 decembrie, în jurul orei 18.40, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Baia de Arieş au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier produs DN 75.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că un tânăr de 28 de ani, din municipiul Aiud, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 75, direcţia de mers Baia de Arieş – Turda, nu a adaptat viteza într-o curbă cu viraj la dreapta, a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat în albia râului Arieş.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul Judeţean Cluj, unde a fost diagnosticat cu fractură deschisă metacarpian a membrului superior stâng, traumatism cranio-cerebral acut prin accident, plagă parietal stânga.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax