Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE FOTO-VIDEO: ACCIDENT grav pe Transalpina. O maşină s-a răsturnat în prăpastie. A fost solicitată intervenţie medicală cu elicopterul SMURD

Publicat

transalpina Un accident rutier grav s-a petrecut marţi, în jurul orei 14.00, pe Transalpina, la graniţa dintre judeţele Vâlcea şi Hunedoara. O maşină în care se aflau doi tineri s-a răsturnat în prăpastie. A fost solicitat elicopterul SMURD pentru intervenţie de urgenţă.

Din primele date, în maşină se aflau un tânăr de 24 de ani şi o tânără de 20 ani. În urma apelului venit pe 112 la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje medicale din judeţele Vâlcea şi Petroşani.

„Din păcate, starea bărbatului a fost foarte gravă şi am chemat un elicopter SMURD de la Craiova. Femeia am reuşit să o stabilizăm la faţa locului, a fost trimisă cu o ambulanţă la Spitalul din Petroşani”, a declarat directorul Serviciului de Ambulanţă Vâlcea, citat de gds.ro.

UPDATE: Cei doi tineri ar fi soţ şi soţie, din Timişoara şi se aflau într-o maşină de teren.

Reprezentantul Salvamont Gorj Ioan Dodenciu a declarat pentru News.ro că salvamontiştii au intervenit pe Transalpina, în zona Văii Lotrului, unde o maşină de teren în care se aflau două persoane, soi şi soţie din Timişoara, a ieşit de pe drumul principal şi s-a răsturnat pe un teren accidentat.

”Este vorba despre o maşină de teren în care se aflau două persoane. Au luat-o pe un teren accidentat, ieşind de pe şoseaua principală, iar la un moment dat s-au răsturnat cu autoturismul de câteva ori, până în drum. Ambii sunt răniţi. Noi, cei de la Salvamont, am fost în echipaj de primă urgenţă, i-am scos şi maşină şi au fost transportaţi la spital. Unul a fost preluat de Ambulanţă, iar celălalt de elicopterul SMURD”, a declarat Ioan Dodenciu.

YouTube video

Potrivit acestuia, la locul accidentului au sosit mai multe ambulanţe de la Petroşani şi din judeţul Vâlcea, precum şi elicopterul SMURD.

În această minivacanţă, s-a mai răsturnat o maşină pe Transalpina. Este vorba despre un autoturism cu numere de Prahova ce a căzut în prăpastie, duminică, însă cele patru persoane au fost rănite uşor şi au refuzat ajutorul medical. Şoferii reclamă lipsa parapeţilor de pe marginea drumului.

surse: realitatea.net, news.ro, Facebook

foto-video: Facebook Salvamont (Gorj)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax