Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

ACCIDENT GRAV pe un drum forestier din zona Cîmpeni. Un autoturism cu patru oameni s-a răsturnat într-o râpă

Publicat

UPDATE: Șoferul autoturismului care s-a răsturnat a fost găsit de o patrulă de polițiști și jandarmi în timp ce se deplasa pe un drum din Valea Bistrei. A reclamat dureri și a fost transportat la Spitalul din Cîmpeni. Cercetările continuă, anunță IPJ.

UPDATE: Bărbatul care conducea autoturismul are 28 de ani și a dispărut de la locul accidentului, fiind căutat toată noaptea, a anunțat IPJ Alba. Mașina s-a răsturnat într-o râpă pe o distanță de 60-70 de metri, într-o zonă împădurită, oprindu-se în niște arbori. În urma accidentului, un tânăr de 23 de ani a fost rănit grav și a murit, alți doi pasageri ai mașinii, ambii de 26 de ani, fiind răniți ușor. Potrivit declarațiilor acestora, după producerea accidentului, șoferul ar fi părăsit locul producerii lui. Autoritățile l-au căutat fără succes toată noaptea și operațiunea a reînceput în această dimineață. Cercetările sunt realizate de polițiști. 

UPDATE: Potrivit ISU, persoana care intrase în stop cardiorespirator a decedat.

Știrea inițială:

Un accident grav s-a petrecut vineri noapte pe un drum forestier din zona Certege, Coasta Vâscului, pe raza orașului Cîmpeni. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Alba, un autoturism de teren cu patru oameni la bord s-a răsturnat într-o râpă. O persoană a fost rănită grav și a intrat în stop cardiorespirator, alte două au fost rănite ușor, iar șoferul a dispărut.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență s-a deplasat la fața locului cu o autospecială, un SMURD B2 și 7 subofițeri. De asemenea, și Serviciul Județean de Ambulanță a trimis două echipaje. Una dintre persoane, cea aflată în stop cardiorespirator a fost resuscitată de echipajul SMURD însă nu se cunoaște deocamdată starea ei. Șoferul mașinii prăbușite în prăpastie nu a fost găsit.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax