Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE ACCIDENT în Alba Iulia: Biciclist acroşat de o maşină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, în zona Lidl din Cetate

Publicat

politie

masina politie ipj alba Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă după amiaza, într-o intersecţie din cartierul Cetate din Alba Iulia, în apropierea supermarketului Lidl. Din primele informaţii, un tânăr care circula pe o bicicletă a fost acroşat de un autoturism. A primit îngrijiri medicale de la un echipaj de ambulanţă, la faţa locului.

Maşina care l-a lovit pe biciclist era condusă de o tânără în vârstă de 20 de ani. Era la volanul unui Opel înmatriculat în Alba.

Tânărul ar fi traversat strada pe trecerea de pietoni, pe bicicletă.

În urma impactului, a fost rănit în zona capului, însă este conştient.

Potrivit Poliţiei, accidentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Gheorghe Pop de Băseşti cu Revoluţiei.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la ora 13.52, V.C.I. (17 ani) din Alba Iulia, în timp ce traversa strada pe bicicletă, a fost acroşat de un autoturism Opel condus de o tânără P.A.M (20 de ani) din Alba Iulia. Tânărul de 17 de ani a fost transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral cu plagă parietală.

UPDATE 1:La data de 28.03.2015, ora13:52, pe strada Gheorghe Pop de Băseşti din municipiul Alba Iulia, un minor în vârstă de 17 ani, din Alba Iulia, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, s-a angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, împrejurare în care a fost acroșat de un autoturism condus de o tânără în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului biciclistul a suferit leziuni corporale ușoare. Atât conducătoarea auto cât şi biciclistul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Cercetările sunt continuate”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax