Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident în Alba Iulia: Conducătorul unui moped, rănit după ce a fost lovit de o mașină. Șoferul a fugit de la fața locului

Publicat

Un tânăr de 20 de ani din Alba Iulia este cercetat pentru fugă de la locul accidentului şi vătămare corporală din culpă, după ce a lovit cu maşina un mopedist, pe Bulevardul Republicii din oraş.

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au fost sesizaţi, marţi, la ora 15.37, despre producerea, pe Bulevardul Republicii, din municipiul reşedinţă de judeţ a unui accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la locul producerii accidentului, s-a stabilit că Dorel Z., de 20 ani, din Alba Iulia, aflat la volanul unui autoturism, nu s-a asigurat și nu a acordat prioritate la plecarea de pe loc, mopedului condus de Virgil H. (56 de ani), din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul evenimentului, fiind identificat la scurt timp de poliţişti în urma verificărilor efectuate de aceştia.

În urma examinării medicale a conducătorului mopedului s-a constatat că acesta a suferit leziuni corporale uşoare, respectiv „contuzie cot stâng și genunchi stâng”.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului în urma căruia au rezultat vătămări corporale”.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax