Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT în Alba Iulia. Două persoane rănite, după ce un șofer nu a păstrat distanța regulamentară

Publicat

politie

masina politie Două persoane au fost rănite marţi, într-un accident rutier petrecut pe Bulevardul Revoluției 1989 din Alba Iulia. Un șofer în vârstă de 59 de ani din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat distanța de siguranță față de autoturismul care intra în fața sa și a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, șoferul celui de-al doilea autoturism și un pasager au fost răniți ușor.

Potrivit IPJ Alba, la data de 3 mai, în jurul orei 14.13, pe B-dul Revoluţiei 1989 din municipiul Alba Iulia, S.R., de 59 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, ce era condus de un bărbat de 47 de ani, din Mediaş, judeţul Sibiu şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, şoferul celui de-al doilea autoturism şi un tânăr în vârstă de 22 de ani, pasager în autoturismul condus de acesta, au suferit leziuni corporale uşoare.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax