Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | ACCIDENT în Alba Iulia. IMPACT între două maşini, pe Calea Moţilor. O femeie a fost rănită şi transportată la spital

Publicat

politie masina sirena luminiUn accident rutier s-a petrecut vineri seara în Alba Iulia, pe Calea Moţilor, în apropierea benzinăriei OMV, zona intersecţiei de la sediul Serviciului de Ambulanţă. Din primele informaţii, două maşini au intrat în coliziune, o femeie fiind rănită şi transportată la spital.

Accidentul s-a petrecut după ce una dintre maşini a intrat pe contrasens.

Autoturismele implicate în evenimentul rutier sunt un Renault (autoutilitară) şi un Seat, de culoare neagră, ambele înmatriculate în Alba. Autoturismul Seat ar aparține unuia dintre membrii familiei Duţu, care dețin o pensiune turistică la intrare în Alba Iulia.

Femeia rănită are 25 de ani şi era pasageră în autoturismul Renault, în momentul producerii accidentului.

UPDATE: Din primele informaţii, şoferul autoturismului Seat se afla sub influenţa alcoolului (0,48 mg/l alcool pur în aer expirat). Acesta ar fi pierdut controlul maşinii într-o curbă, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum (carosabil umed) şi s-ar fi rotit pe drum, a intrat pe contrasens unde s-a produs coliziunea cu autoutilitara Renault, care circula din sens opus.

Femeia ar fi suferit policontuzii, iar autoturismul Seat a fost avariat în partea dreapta faţă.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, la ora 20.30, D.A.I. (25 de ani) din Alba Iulia, aflat la volanul autoturismului Seat, pe Calea Moţilor, a pierdut controlul maşinii, a pătruns pe contrasens şi a lovit autoutilitara Renault condusă de D.I. (52 de ani) din Alba Iulia. În urma impactului, a fost rănită D.M. (25 de ani), care a ajuns la spital cu policontuzii. Şoferul autoturismului Seat avea concentraţie de 0,48 mg/l alcool în aer pur expirat şi a fost dus la spital, pentru recoltarea probelor biologice din sânge.

Faţă de D.A.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cipy

    vineri, 26.12.2014 at 21:47

    Pai sa reveniti cu amanunte si poze

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax