Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | Accident în Alba Iulia, în zona „Profi”, între un GOLF şi un BMW al unei școli de şoferi din Câmpeni. Tânăr de 20 de ani, cu leziuni

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut joi dimineaţa, în Alba Iula, în zona intersecţiei din cartierul Cetate, între Calea Moţilor şi Bulevardul Republicii, aproape de supermarket Profi. Este vorba despre o coliziune între două autoturisme. Un tânăr de 20 de ani a fost rănit şi a primit îngrijiri medicale de la echipajul de ambulanţă.

În accident au fost implicate un autoturism BMW – maşină de şcoală de şoferi aparţinând unei firme din Cîmpeni şi un VW Golf, ambele înmatriculate în judeţul Alba.

Maşina de şcoală de şoferi, un BMW, venea dinspre Zlatna şi a vrut să vireze stânga, în zona intersecţiei, neacordând prioritate autoturismului VW Golf, care se deplasa pe Calea Moţilor spre Kaufland.

În urma manevrei, BMW-ul a intrat în coliziune cu acesta. Tânărul de 20 de ani care se afla la volanul autoturismului VW Golf a fost transportat la spital.

Accidentul s-a petrecut într-un moment în care circulaţia era aglomerată în zonă. Semafoarele funcţionau la momentul producerii evenimentului rutier, astfel că este posibil ca una dintre maşini să fi „forţat” intrarea în intersecţie, pe culoarea galben.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. adry

    joi, 03.07.2014 at 13:00

    cam dubios accidentul,dc vw e cu fata inspre lacrima uniri si nu inspre kauflad….

  2. ''adi boss''

    joi, 03.07.2014 at 19:56

    cat poti sa fii de cocalar sa-ti faci scoala cu astfel de masina?????? si ne mai miram de soferii de azi???

    cum se permite intr-o tara membra UE, asa ceva este de rasul lumii!!! de no comment!

  3. Alex

    joi, 03.07.2014 at 21:46

    Nu e prima data cand LNV-urile gonesc fara limita de viteza de elevii iubitori de viteza, alaturi de cei care ar trebui sa ii invete sa sofeze!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax