Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident în Alba Iulia, la intersecţia Bulevardului Revoluţiei cu Calea Moţilor. O femeie a fost rănită

Publicat

Un accident rutier a avut loc marţi seară în Alba Iulia, la intersecţia Bulevardului Revoluţiei cu Calea Moţilor. O persoană a fost rănită şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Alba, în accident au fost implicate două autoturisme, un Volkswagen Passat şi un Matiz. Cea mai probabilă cauză a coliziunii a fost neacordarea de prioritate în intersecţie, dar, dat fiind faptul că, la momentul în care au ajuns poliţiştii, ambulanţa preluase deja victima, iar maşinile erau mişcate, nu se poate preciza deocamdată cu exactitate care dintre şoferi este responsabil de accident.

Persoana rănită este o femeie, conducătoarea autoturismului marca VW Passat care se deplasa pe direcţia Ampoi – Calea Moţilor. Femeia era conştientă când a fost preluată de ambulanţă.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 21.06, la intersecţia străzilor Calea Moţilor cu Bd. Republicii din Alba Iulia, L.E., o femeie de 43 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat culoarea roşie a semaforului electric şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani din comuna Bistra. În urma accidentului, conducătoarea primului autoturism a suferit leziuni corporale uşoare.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu se aflau sub influenţa alcoolului.”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. florin

    joi, 11.10.2012 at 18:46

    bine fratilor da nu mai spuneti si faptul ca eu stateam la semafor asteptand culoarea verde si -m-am trezit cu volfswagenul la 10 cm de mine.daca nu faceam un pas in spate acum eram …aveau viteza ambii soferi.si a mai fost si o altercatie intre sotul doamnei si soferul matizului.in ziua de azi ti-e teama si sa mai stai la semafor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax