Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident în Alba Iulia, lângă Şcoala „Mihai Eminescu”: Copil de 8 ani acroşat de un autoturism, în timp ce traversa strada prin loc nepermis

Publicat

politie

Un minor în vârstă de 8 ani din Alba Iulia a fost acroşat de un autoturism, vineri, în jurul orei 12.30. Accidentul s-a produs pe strada Toporaşilor din oraş, în dreptul Şcolii Generale nr. 7 „Mihai Eminescu”.

Potrivit IPJ Alba, copilul a trecut în fugă printre maşini şi a fost lovit de un autoturism.

Minorul nu a suferit leziuni grave, dar a fost transportat la spital, în stare conştientă, pentru mai multe pentru îngrijiri medicale.

UPDATE: Copilul nu a rămas internat în spital. Autoturismul implicat în accident este un BMW condus de un tânăr de 33 de ani din Alba Iulia. Acesta a fost testat şi nu era sub influenţa alcoolului în momentul evenimentului rutier. Va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit IPJ Alba, „la data de 14.03.2014, ora 11:53, pe str. Toporașilor din Alba Iulia, un minor în vârstă de 8 ani din Alba Iulia, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, fiind surprins şi accidentat de un autoturism condus de B.C.I., de 34 de ani, din Alba Iulia. În urma accidentului, minorul a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză cercetările sunt continuate faţă de B.C.I. sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. anonim

    duminică, 16.03.2014 at 16:14

    de ce este cercetat pentru infractiune din moment ce nu a fost baut si copilul a trecut prin loc neregulamentar in fuga !?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax