Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT în Alba Iulia: Minor de 9 ani, acroşat de o maşină, pe trecerea de pietoni. A ajuns la spital cu traumatism la picior

Publicat

accident trecere de pietoni, alexandru domsa Un băiat în vârstă de 9 ani din Alba Iulia a fost rănit uşor în urma unui accident rutier produs joi dimineaţa, la intersecţia străzilor Vânătorilor cu Revoluţiei. Copilul traversa strada pe trecerea de pietoni şi a fost acroşat de o maşină condusă de o femeie.

Potrivit IPJ Alba, joi, la ora 8.15, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Alba a fost adus un minor care a fost victima unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în jurul orei 7.50, P.M., o femeie în vârstă de 39 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vânătorilor din Alba Iulia, la intersecţia cu B-dul Revoluţiei, nu a acordat prioritate de trecere şi a acroşsat un minor în vârstă de 9 ani, care era angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

În urma accidentului minorul a suferit un traumatism uşor la glezna dreaptă.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu era sub influenţa alcoolului.

Faţă de P.M. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cristian

    vineri, 20.02.2015 at 13:24

    Revin cu precizarea anterioara, la un alt articol pe tema celor mai periculoase zone dpdv al circulatiei rutiere din Alba Iulia, la intersectia strazilor Vanatorilor si B-dul Revolutiei au existat in trecut semnafoare, ele exista si astazi doar ca sunt nefunctionale. Oare incidentul nu putea fi evitat daca ele functionau? Doamne fereste de mai rau, bine ca a fost doar atat, dar se pune sub semnul intrebarii felul in care se fac anumite investitii in oras, care costa bani grei iar apoi sunt lasate de izbeliste. Revin cu recomandarea punerii in functiune a respectivelor semafoare(sau realizarea unui sens giratoriu) si refacerea sau upgradarea semnalizarii la intersectia strazilor Vanatorilor cu Mestecanului(eventual semafor), unde de asemenea se produc 20-30 de tamponari anual, unele destul de serioase.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax