Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | FOTO: Accident în Alba Iulia. O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni din fața IPJ Alba

Publicat

smurd

O femeie a fost lovită de o mașină pe trecerea de pieton din fața Inspectoratului de Poliție Județean Alba. Incidentul s-a petrecut joi dimineața, în jurul orei 11.30.

Femeia, în vârstă de 36 de ani din Alba Iulia, a fost lovită în timp ce încerca să traverseze, de către un autoturism alb marca Fiat Marea, înmatriculat în județul Hunedoara și condus de o femeie de 57 de ani din Petroșani.

Un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului pentru a-i oferi victimei îngrijiri și pentru a o transporta la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 21.03.2013, ora 11.33,  pe strada I.C. Brătianu din Alba Iulia, G.R.A., de 57 de ani, din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 36 de ani, din municipiul Alba Iulia, care traversa strada pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată în mod corespunzător.

În urma accidentului, victima a suferit un traumatism cranio-cerebral şi unul la nivelul antebraţului drept şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.

Faţă de G.R.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. ovidiu

    joi, 21.03.2013 at 19:09

    Tot in acel loc am scapat de 2-3 saptamani de un grav accident sarind din fata unei masini care gonea cu 70-80 /ora si soferul nu s-a sinchisit macar sa opresca dupa ce am reusit sa eschivez.
    Cred ca ar trebui puse acele cocoase care in multe orase te obliga sa incetinesti la trecerea de pietoni.

  2. anonim

    vineri, 22.03.2013 at 00:20

    ranita usor? tocmai vin de la spital de la ea, din cate am inteles sunt sanse mici sa mai mearga singura pe picioare . nu inteleg cum soferul nu a vazut-o, nu e niciun punct mort acolo … neatentia e de vina.

  3. anonim

    vineri, 22.03.2013 at 06:32

    ranita usor cu doua inele la coloana fisurate si suspecte de fractura cum de soferul de pe prima banda a oprit si a acorat prioritate si soferita nu acordat proritate la acsti tip de soferi ar trebui suspendat permisul definitiv

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax