Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident în Alba Iulia pe Calea Moților: O femeie rănită ușor, în urma unei coliziuni între două mașini

Publicat

În timp ce se afla la volanul mașinii, pe Calea Moților din Alba Iulia, un tânăr din comuna Șona nu a acordat prioritate la intersecția cu un sens giratoriu și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat din Alba Iulia. În urma impactului, o femeie în vârstă de 35 de ani, din Alba Iulia, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare.

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată marți, ora 11.00, de către personalul Spitalului Județean Alba cu privire la faptul că la Unitatea de Primire Urgenţe s-a prezentat o femeie care a fost victima unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia a rezultat că dimineaţa aceleiaşi zile, R.V.V., de 22 de ani, din comuna Şona, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Moților din municipiul Alba Iulia, la intersecția cu sens giratoriu dintre Calea Moților şi strada Doinei, nu a acordat prioritate unui autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 35 de ani, din Alba Iulia, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internată în spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu erau sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt continuate în acest caz.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax