Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Accident în Alba Iulia: Șofer cercetat de polițiști, după ce a acroșat un autoturism în trafic

Publicat

Un bărbat din București care conducea un autoturism pe strada Regimentul V Vânători din Alba Iulia nu a păstrat distanța corespunzătoare în trafic și a acroșat mașina din față, condusă de un bărbat din Târgu Mureș. În urma impactului, șoferul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale ușoare.

Marți, în jurul orei 13.00, pe strada Regimentul V Vânători din municipiul Alba Iulia, P.D., de 45 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de maşina care circula în faţă şi era condusă de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Târgu Mureş, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului conducătorul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest care a evidențiat faptul că în momentul producerii accidentului nu erau sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt continuate.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. florin

    miercuri, 15.01.2014 at 22:24

    da am un pont ::)) in poza de fata masina este a mea si nu are nici o legatura cu accidentul.daca sunteti jurnalisti incercati sa va faceti treaba ca la carte nu ca si Ponta .si imi cer scuze pt interventie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax