Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT în Alba Iulia: Şoferiţă de 66 de ani, rănită, după ce maşina i-a fost lovită de un autoturism condus de o femeie

Publicat

politie

masina politie rutiera alba O femeie în vârstă de 66 de ani a suferit leziuni uşoare în urma unui accident rutier petrecut luni, pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia. Aceasta conducea o maşină în momentul în care o altă şoferiţă nu a păstrat distanţa regulamentară şi a lovit din spate autoturismul.

Potrivit IPJ Alba, la ora 12,54, M.D.V. (43 de ani), din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul care se deplasa în faţa sa şi care era condus de o femeie în vârstă de 66 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, conducătoarea celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia, unde a primit îngrijiri medicale.

Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax