Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident în Alba Iulia: Tânără de 27 de ani acroşată de o maşină pe o trecere de pietoni din centrul oraşului

Publicat

politie

O tânără în vârstă de 27 de ani din Alba Iulia a ajuns la spital, după ce a fost acroşată de o maşină pe o trecere de pietoni de pe strada Ardealului, în centrul oraşului. Aceasta a fost rănită uşor şi nu a rămas internată în spital.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă dimineaţa, la ora 9.50, pe strada Ardealului din Alba Iulia. L.C.A. (39 de ani) din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei femei în vârstă de 27 de ani, care se afla în traversarea regulamentară a străzii.

În urma accidentului femeia a fost rănită uşor, fără a rămâne internată în spital. A suferit traumatism cranio-cerebral minor, cu plagă contuză parietală dreapta.

Şoferul conducea un autoturism Dacia Logan, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Accidentul s-a petrecut pe trecerea de pietoni din dreptul parcului central spre magazinul „Elvila”.

Cercetările sunt continuate.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ovidiu tamasan

    luni, 27.01.2014 at 22:05

    Acolo se produc foarte des accidente cu pietoni loviti,eu am fost acrosat acum 1 an pe aceiasi trecere ,dupa care soferul a continuat drumul,dupa o luna pe aceiasi trecere a fost lovita la ora 11 ziua o femeie,nu stiu de ce acolo si nu numai nu se pun asa numitele cocoase pt incetinirea vitezei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax