Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident în Alba Iulia, zona Bărăbanț. O persoană rănită, după ce două mașini s-au lovit

Publicat

Un accident rutier a avut loc miercuri dupa-amiază în Alba Iulia, zona Bărăbanț. O persoană a fost rănită după impactul dintre două autoturisme.

Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier produs în municipiul Alba Iulia, zona Bărăbanț.

Potrivit ISU Alba, din informațiile preliminare ar fi vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme. O persoană, aflată în autoturismul galben, a rămas încarcerată.

Pompierii au intervenit cu un echipaj de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor.

UPDATE:

Reprezentanții ISU Alba au transmis că la ajungerea forțelor de intervenție la locul accidentului, într-unul dintre autoturisme se afla o persoana de sex feminin, conștientă cooperantă.

După evaluarea preliminară a persoanei, efectuate de către echipajul medical, aceasta prezenta leziuni minore, refuzând transportul la spital.

La locul intervenției au fost asigurate masurile PSI de către pompierii militari.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cetatean

    joi, 15.06.2023 at 08:32

    De ani de zile oamenii isi risca viata in acest sens giratoriu.
    Autoritatile nu fac nimic, primaria zice ca nu poate interveni iar soferii sufera.
    Daca iesi din Barabant, nu se vede nimic din cauza omniprezentului gard din plastic care obtureaza iesirea, iar mai nou si din cauza vegetatiei plantate in spatele acelui gard, care a crescut necontrolat. NU exista vizibilitate. Plus ca cei ce vin de la Pompieri pe bamda 2 te injura ca „le tai calea” si nu pot ajunge mai repede… undeva.
    Daca vi de la Pompieri esti „obligat” sa te opresti in sens, sa „acorzi” prioritate celor ce vin de la Ambient si nu opresc ( mai ales TIR-uri ).
    Daca vi de la Ambient pe banda 1, trebuie sa „acorzi” prioritate celor ce iti taie calea de pe banda 2, cu viteza, ca ei sunt zmei. Ce sa mai fi atent la ce e in sens!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax