Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ACCIDENT în Alba Iulia, zona Pâclișa: Două persoane rănite după ce o mașină a ajuns în şanţ

Publicat

YouTube video

IMG_20141110_152905 Un accident rutier s-a petrecut luni după-amiaza în Alba Iulia, cartierul Pâclişa, zona „La Izvor”. Din primele informaţii, două persoane au fost rănite după ce un autoturism a ieşit în afara carosabilului.

UPDATE: Este vorba despre o Dacie papuc al cărui şofer ar fi pierdut controlul volanului şi a ajuns într-un şanţ, în afara drumului. Persoanele rănite sunt o femeie şi un bărbat.

Maşina a fost condusă de un bărbat de 80 de ani, iar în maşină se afla şi soţia sa. Ambii au suferit leziuni grave şi pentru scoaterea lor din caroseria maşinii a fost necesară intervenţia echipajului de descarcerare SMURD Alba Iulia. Femeia era în stare inconştientă.

Şoferul ar fi coborât de pe un deal în zona Pâclişa şi ar fi rămas fără frâne.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, la ora 15.01, pe un drum în rampă ce se află în prelungirea străzii Fântănele înspre strada Brândușei din municipiul Alba Iulia, T.D., de 80 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia, a ieşit de pe carosabil şi a intrat în şanţ.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 81 de ani, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a suferit leziuni uşoare.

Faţă de T.D. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

foto-video: Daniel BLOSS

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. mdda

    luni, 10.11.2014 at 17:45

    La 80 de ani sofer! Ce reflexe in timpul sofatului mai ai?!? Ar trebui retrase permisele de conducere la toti soferii de varsta a treia peste 68 de ani. Norocul domnului de 80 de ani ca nu a fost pe un drum circulat intens ca iesea mai rau.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax