Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident în Alba, provocat de un adolescent de 16 ani care a furat mașina tatălui său. Băiatul s-a ales cu dosar penal

Publicat

politie noaptea

Un adolescent de 16 ani din Războieni-Cetate s-a ales cu dosar penal după ce a luat mașina tatălui său, din curte și, pe un drum județean, a lovit alt autoturism.

Potrivit IPJ Alba, luni noapte, în jurul orei 1.30, polițiștii din Ocna Mureș au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localității Războieni – Cetate, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Polițiștii au constatat că un tânăr de 16 ani, din comuna Unirea, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107 F, a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul de 16 ani nu deține permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul, proprietatea tatălui său, l-ar fi sustras, din curtea locuinței, cu scopul de a-l conduce pe drumurile publice.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și furt în scop de folosință.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax