Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT în Apuseni: Un bărbat din Roşia Montană a ajuns cu maşina în râu după ce a rupt parapeţii de pe marginea drumului

Publicat

off road rasturnat masina teren Un bărbat de 48 de ani din comuna Roşia Montană a ajuns cu maşina în râu, după ce a rupt parapeţii de pe marginea drumului. A scăpat cu leziuni uşoare, însă este cercetat penal, pentru că se afla în vădită stare de ebrietate şi a refuzat testarea.

Poliţiştii din Abrud au fost sesizaţi despre producerea accidentului rutier pe DJ 742, luni seara, la ora 22.58.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că S.I.M., de 48 de ani, din comuna Roşia Montană, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Gura Roşiei – Roşia Montană, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului, a rupt parapeţii de protecţie de pe marginea carosabilului şi s-a oprit în râul din imediata vecinătate.

Conducătorul auto a fost transportat la spitalul din Cîmpeni unde a primit îngrijiri medicale, întrucât a suferit leziuni corporale uşoare.

Acesta era într-o vădită stare de ebrietate şi a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest precum şi recoltării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi refuz sau sustragerea de la prelevare de mostre biologice.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax