Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Un autoturism cu patru persoane s-a răsturnat în afara şoselei, la Arieşeni. Doi pasageri au fost răniţi

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut vineri după-masă, în jurul orei 17.00, pe DN 75, pe raza localităţii Arieşeni. Un autoturism cu patru persoane s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Doi tineri din Oradea au fost răniţi, însă au rămas în stare conştientă.

Din primele informaţii oferite de IPJ Alba, accidentul s-a petrecut din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Autoturismul, marca Dacia Logan, înmatriculat în judeţul Bihor, venea de la Oradea şi se îndrepta înspre Gârda de Sus.

Într-o curbă, şoferul a pierdut controlul volanului şi autoturismul s-a răsturnat, fără coliziune, pe o parte laterală, în afara şoselei. În maşină se aflau patru persoane, dintre care doi tineri, pasageri, au suferit traumatisme. Aceştia au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la ora 16.50, Poliţia oraşului Cîmpeni a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DN 75, pe raza localităţii Arieşeni, s-a produs un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţă locului a stabilit faptul că Mircea S., de 40 de ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Vîrtop – Arieşeni, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, A.A., un bărbat de 29 de ani şi I.R.M., o tânără de 22 de ani, ambii din Oradea, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, au fost transportaţi la spitalul din Cîmpeni unde le-au fost acordate îngrijiri medicale, însă fără a rămâne internaţi.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu era sub influenţa alcoolului.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax