Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident în Blaj: Biciclist cu alcoolemie de 1,23, acroşat de o maşină, în intersecţie

Publicat

accident bicicleta

Un bărbat a fost rănit într-un accident petrecut miercuri după-amiaza, în Blaj. Se afla pe bicicletă şi a fost acroşat de un autoturism, în interesecţie. Biciclistul avea alcoolemie de 1,23.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut în jurul orei 16.25, pe strada Simion Bărnuțiu din Blaj, la intersecţia cu strada Bradului.

Un bărbat de 71 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate şi a acroşat un biciclist în vârstă de 48 de ani, din municipiu. În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spital unde a primit îngrijiri medicale.

Atât conducătorul auto cât şi biciclistul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru primul şi 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru cel de-al doilea.

Faţă de bărbatul care a provocat accidentul a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax