Connect with us
Publicitate

BLAJ

ACCIDENT în Blaj: Un tânăr băut și fără permis a lovit cu mașina două autoturisme parcate, după o depășire ratată

Publicat

Un tânăr din comuna Bucerdea Grânoasă a provocat accident rutier la Blaj. Se afla la volanul unei mașini, sub influența alcoolului și fără a deține permis. A încercat o depășire, dar a ajuns cu mașina în alte două autoturisme parcate.

Potrivit IPJ Alba, duminică, în jurul orei 4.00, polițiștii rutieri din Blaj au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că, pe strada Timotei Cipariu din municipiu, a avut loc un accident rutier din care au rezultat doar pagube materiale.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că un bărbat de 33 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță  laterală suficientă în timpul în timpul efectuării manevrei de depășire și a intrat în coliziune cu două autovehicule, care erau staționate, regulamentar, pe partea dreaptă a carosabilului.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de șofer, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax