Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Accident în cartierul Ampoi din Alba Iulia: Trei persoane lovite de o maşină pe trecerea de pietoni. O minoră este rănită grav

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut luni, în jurul amiezii, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, zona cartierului Ampoi I. Trei persoane au fost lovite de o maşină pe trecerea de pietoni.

O minoră a fost rănită grav.

UPDATE: Din primele informaţii, au fost surprinse şi accidentate pe trecerea de pietoni o femeie şi cele două fiice ale acesteia. Doar una dintre minore a suferit leziuni grave.

UPDATE1: Accidentul s-a petrecut pe trecerea de pietoni din faţa Colegiului Tehnic „Alexandru Domşa”. Un tânăr de 31 de ani din Alba Iulia, aflat la volanul unei Skoda Fabia, nu a acordat prioritate celor trei persoane şi le-a acroşat cu autoturismul. O fată de 14 ani a fost transportată în stare inconştientă la spitalul din oraş. Mama acesteia şi sora ei, de 11 ani, au ajuns, de asemenea, la unitatea medicală, în stare de şoc.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut la ora 11.58, când H.E. (35 de ani), împreună cu fiicele sale, H.I.G. (14 ani) şi H.R.R. (11 ani), din Bucerdea Grânoasă, s-au angajat în trecerea străzii, pe culoarea verde a semaforului, prin loc marcat. În timpul ce traversau strada, culoarea semaforului s-a schimbat în roşu, iar cele trei şi-au continuat drumul, moment în care au fost surprinse şi accidentate de şoferul de 31 de ani din Alba Iulia, S.C.M., care conducea Skoda Fabia pe banda I şi a trecut pe culoarea verde. Mama şi fata de 12 ani au fost transportate la spital, unde au fost diagnosticate cu fractură antebraţ, respectiv fractură costală şi au rămas internate.

UPDATE3: Potrivit IPJ Alba, “conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de S.C.M. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de  vătămare corporală din culpă”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Aurel Perta

    luni, 05.08.2013 at 17:13

    Materialul trebuia sa arate astfel:
    „O mama inconstienta a traversat pe trecerea de pietoni in fuga cu cele doua fiice de mana pe culoarea rosie a semaforului, fiind acrosate de un autoturism care circula regulamentar; mama grabita, parca in agonie, riscand astfel viata celor doua fiice. Trecatorii au fost ingroziti de cele intamplate.”
    – Dumnezeu sa le ajute! sa scape cat mai usor! Imi e mila de cele doua copile nevinovate, care platesc inconstienta mamei.
    Dati vina pe bietul sofer (pe soferi in general) …
    – Informati-va corect, inainte sa publicati !!!
    Asteptam vesti despre fata ranita grav. (informatii reale)

  2. Lau

    luni, 05.08.2013 at 20:33

    nu se stie numele celor care sunt implicati in acest accident.? [ soferul,cele 2 fete si mama acestora. ]

  3. martor

    luni, 05.08.2013 at 20:41

    fata e bine. oficial: mama – fractura antebrat, fata cea mare – usoare contuzii, fata cea mica – o coasta fisurata. probabil maine vor fi externate.

  4. H I G

    joi, 08.08.2013 at 10:41

    Sunt fata care se zice ca a fost accidentata grav iar mama mea este o inconstienta care a traversat pe rosu dar nimic nu este adevarat.Noi am traversat pe culoarea verde iar cand am ajuns la ultima banda culoarea semaforului se schimba-se si atunci masina ne-a lovit.Eu nu sunt grav ranita am doar niste vanataidar in schimb sora mea cea mica si mama mea au fracturi.Mama nu l-a invinovatit pe sofer pentru ca acest accident se putea intampla oricui fiindca pe banda a-II-a era un camion dic cauza caruia nici mama mea nu a putut sa vada masina si nici soferul nu a putut sa ne vada pe noi.Repet noi nu am traversat trecerea pe ROSU.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax