Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident în centrul orașului Alba Iulia. O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni și transportată la spital

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut luni după-amiază în Alba Iulia, pe strada Ion I.C. Brăctianu, în față la Romtelecom. O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni și transportată la Spitalul Județean de Urgență Alba.

Accidentul s-a produs în jurul orei 19.00, când femeia s-a angajat în traversarea șoselei, pe trecerea de pietoni dintre cele două stații de autobuz dintre Romtelecom și Piața Alessandria. Din primele informații ale polițiștilor, se pare că șoferul nu a observat-o și a intrat în ea cu un autoturism marca Volkswagen Golf.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 3.12.2012, ora 18.45, pe strada  I.C. Brătianu, din municipiul Alba Iulia, Anton G., de 46 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 64 de ani, din Alba Iulia, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, accidentând-o.

În urma accidentului femeia a suferit o fractură şi a rămas internată în spitalul din Alba Iulia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. DECENEU

    luni, 03.12.2012 at 21:08

    ATENTIE MAJORITATEA TRECERILOR DE PIETONI DIN CENTRUL ORASULUI SUNT FOARTE PROST ILUMINATE !!!
    RISCUL DE ACCIDENTE ESTE FOARTE CRESCUT !
    CINE RASPUNDE ?!

  2. Nik

    luni, 03.12.2012 at 21:34

    Ffffoarte Prost luminate si daca Mai ai „norocul” Sa fie imbracat in haine de culoare inchisa Nu prea mai ai cum Sa il vezi!Asa ca ATENTIE mare soferi!

  3. Raluca

    marți, 04.12.2012 at 14:39

    In Alba Iulia soferii nu opresc la trecerile de pietoni, indiferent ca este zi sau noapte, iar politia rutiera nu vede niciodata.

  4. Popa

    marți, 04.12.2012 at 14:44

    Mi s-a intamplat sa trec pe trecerea de pietoni cu carucior si cu copil de mana si sa nu opreasca.

  5. maria

    miercuri, 05.12.2012 at 14:56

    E drept ca multi soferi nu sunt disciplinati fie zi, fie noapte. Dar este tot atat de drept ca trecerile de pietoni nu sunt iluminate suficient. Daca mai sunt si parcate masini pana in buza trecerii, noroc bun! In cazul de fata soferul e de vina, ca mai in toate cazurile in care sunt implicati pietoni, DAR trebuie facut ceva cu trecerile putin vizibile.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax