Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident în centrul oraşului Sebeş: Două persoane lovite de o maşină, pe trecerea de pietoni

Publicat

pol

O femeie de 46 de ani şi un bărbat de 38 de ani au fost loviţi de un autoturism Dacia 1310, vineri dimineaţa, în centrul oraşului Sebeş.

Accidentul s-a produs în condiţii de carosabil umed, pe trecerea de pietoni din zona Casei de Cultură din Sebeş.

Cele două persoane au fost transportate de urgenţă la spital. Bărbatul este rănit mai grav, existând posibilitatea să prezinte fracturi, un diagnostic exact urmând a fi stabilit în urma efectuării radiografiilor.

UPDATE: Reprezentanţii IPJ Alba au făcut următoarele precizări:

„La data de 16.12.2011, ora 6.30, prin apelul de urgenţă 112, lucrătorii din cadrul Biroului Rutier Sebeş au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier grav produs la o trecere de pietoni, situată pe strada Lucian Blaga din municipiul Sebeş.

Din primele cercetări efectuate, echipa operativă deplasată la faţa locului, au stabilit faptul că la data de 16.12.2011, în jurul orelor 6.30, Gligor A. de 53 ani, domiciliat in municipiul Sebeş, judeţul Alba conducea autoturismul proprietate personală, pe strada Lucian Blaga din municipiul Sebeş, iar când a ajuns la trecerea de pietoni nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii, prin loc semnalizat corespunzător prin indicator rutier si marcaj pietonal transversal, accidentând grav un bărbat de 38 de ani şi o femeie de 46 de ani, ambii din municipiul Sebeş.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul orăşenesc Sebeş, unde în urma investigaţiilor medicale efectuate au fost diagnosticaţi cu fractură tasare corp vertebral T11/L1 şi contuzie toracică şi sternală, în cazul femeii şi fractură cominutivă 1/3 superioară gambă dreaptă şi platou tibial extern genunchi drept, contuzii epicraniene si escoriaţii multiple, în cazul bărbatului, ambii rămânând internaţi la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest Drager, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior la Spitalul municipal Sebeş i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză cercetările continuă.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gilda

    vineri, 16.12.2011 at 13:20

    Nimeni nu le spune pietonilor ca au OBLIGATIA sa se asigure ca nu vine vreo masina si apoi sa traverseze. Se „arunca ” pur si simplu pe trecerea de pietoni.
    Cine a condus prin Ungaria a vazut cum stau minute in sir si se aduna GRUPURI DE PIETONI si apoi traverseaza. La noi,in Romania au ramas cu mentalitatea ca pietonii au prioritate. Noul Cor Rutier spune ca si PIETONII TREBUIE SA SE ASIGURE LA TREVERSARE. Un om cu scaun la cap se fereste el, nu asteapta sa-l fereasca masina.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax